Να «ντοπάρει» ψυχολογικά τους παίκτες του ενόψει του μεγάλου ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό επιχείρησε πριν τη σημερινή προπόνηση ο Αντρέα Στραματσόνι. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μάζεψε τους παίκτες στ΄ αποδυτήρια πριν την έναρξη του προγράμματος και τους ζήτησε να τα δώσουν όλα για το «τρίποντο» στο Καραϊσκάκη, τονίζοντάς τους χαρακτηριστικά ότι «χρωστάμε στον κόσμο μία μεγάλη νίκη».

Ο Στραματσόνι θεωρεί ότι «κλειδί» στο ματς της Κυριακής θα παίξει η ψυχολογία των παικτών των δύο ομάδων και με το σκεπτικό αυτό φρόντισε από σήμερα να ξεκινήσει τις «ενέσεις ηθικού» στους ποδοσφαιριστές του. «Όλοι σας γνωρίζετε τη σημασία του αγώνα. Και οι νέοι παίκτες, αλλά κυρίως οι πιο παλιοί. Το μυαλό μας πρέπει να είναι στο πώς θα νικήσουμε τον Ολυμπιακό και πουθενά αλλού. Σε τέτοια παιχνίδια, άλλωστε, δεν παίζει κανένα ρόλο η διαφορά των ομάδων στη βαθμολογία», είπε αρχικά στους «πράσινους» ο Ιταλός τεχνικός και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πρέπει να πάμε στο Καραϊσκάκη και να νικήσουμε. Θέλω να δώ πάθος και πίστη στο στόχο αυτό στις προπονήσεις της εβδομάδας. Θέλω να με κάνετε να προβληματιστώ για την ενδεκάδα που θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό», ενώ κατέληξε τονίζοντας: «Δεν θέλω από κανέναν να εκνευριστεί στο ματς, θέλω να είστε ήρεμοι και να έχετε καθαρό μυαλό. Ανεξάρτητα με τα σφυρίγματα δεν θέλω να δώ νεύρα. Θυμηθείτε τι έγινε και δεν ξεκίνησε το ματς στο γήπεδό μας. Οφείλουμε πρώτα στους εαυτούς μας, στο σύλλογο και στον κόσμο να πάμε στο Καραϊσκάκη για να πάρουμε τη νίκη.»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης