Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του αλλά όχι και από τα σφυρίγματα των διαιτητών, όπως επισήμανε δεν σέβονται την ομάδα του, εμφανίστηκε ο Αντρέα Στραματσόνι στη συνέντευξη Τύπου, μετά το ματς με τη Σταντάρ Λιέγης.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Ιταλού τεχνικού:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να υποθέσω πως είστε ευχαριστημένος από την αντίδραση της ομάδας; Σε τι κατάσταση είναι ο Ζέκα;

«Είμαι ικανοποιημένος. Παίξαμε σε δύσκολες συνθήκες. Χάσαμε τον Μπεργκ, ο Κουτρουμπής έπαιξε με πυρετό. Κατά την διάρκεια του αγώνα χάσαμε Σάμπα και Ζέκα. Αυτό άλλαξε το πλάνο μας. Στο πρώτο μέρος ήμασταν πιο επιθετικοί. Στο δεύτερο δεν είχαμε ενέργεια, καθώς έπαιζαν παίκτες που δεν ήταν απολύτως έτοιμοι. Η μεγάλη μου ικανοποίηση είναι πως στα τρία ματς των ομίλων ήμασταν ανταγωνιστικοί. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα αλλά αξίζει σεβασμό. Όλοι κάνουν λάθος. Στα τρία ματς δεν βλέπω σεβασμό. Ότι έγινε σε εμένα ήταν περίεργο. Με απέβαλλε στο πρώτο ημίχρονο του δευτέρου μέρους. Στο τέλος του ημιχρόνου ρώτησα γιατί άλλαξε την απόφαση. Δεν με απέβαλλε απευθείας. Ο Παναθηναϊκός αξίζει σεβασμό. Δεν τον εισέπραξα σε αυτά τα παιχνίδια. Ο Ζέκα έχει μυίκό τραυματισμό. Δεν ξέρω ακόμη για το πρόβλημα».

Νιώθετε πως απόψε σας έκλεψαν την νίκη, με δεδομένο πως δίνεται το πέναλτι-σκάνδαλο στο 45′ και το 2-0, γίνεται 2-1;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στο πρώτο μέρος η Σταντάρ βρήκε δυσκολίες να σουτάρει. Το έκανε μια φορά. Δεν βρήκαν τρόπο να φτιάξουν φάσεις. Ο Παναθηναϊκός ήταν μπροστά 2-0 και η απόφαση του διαιτητή άλλαξε την ροή του αγώνα. Άλλο το 2-0 άλλο το 2-1 στο τέλος του ημιχρόνου, ειδικά με δεδομένο πως δεν ήμασταν σε καλή κατάσταση. Ο Ζέκα έχασε δύο δόντια. Η Σταντάρ πήρε την πρώτη κάρτα επτά λεπτά πριν το τέλος. Η Σταντάρ έκανε το παιχνίδι της. Το παιχνίδι άλλαξε αλλά προχωράμε. Αυτό που ζητάω, δεν είναι δουλειά μου βέβαια, είναι ο σεβασμός που αξίζει ο Παναθηναϊκός»!

Μετά το πρώτο γκολ ο Ιμπάρμπο ήρθε στον πάγκο και σας αγκάλιασε. Είχατε πει κάτι πριν το ματς;

«Γύρισε μετά από είκοσι μέρες. Είχαμε αποφασίσει ότι δεν θα ξεκινήσει. Μετά τον τραυματισμό του Μπεργκ του ζήτησα να παίξει και να δώσει κάτι έξτρα. Μου είπε ”μην ανησυχείς κόουτς θα σκοράρω”. Ήταν πολύ καλό δίδυμο με τον Λέτο, έκανε πολύ καλή δουλειά. Δεν είναι εύκολα να παίξει δύο απαιτητικά παιχνίδια σε λίγο διάστημα. Έδειξε πως είναι σε καλή κατάσταση, πολύ καλή η συνεργασία στο δεύτερο γκολ»…

Ζέκα και Βιγιαφάνιες συμπλήρωσαν κάρτες. Σας προβληματίζει που δεν θα τους έχετε στο επόμενο παιχνίδι; «Η κάρτα του Ζέκα ήταν για το πέναλτι. Για την διαμαρτυρία και την εξήγηση που ζήτησε. Είπα στους παίκτες μου να μην πάρουν κάρτες αλλά εγώ αποβλήθηκα πρώτος. Αυτό με κάνει να απαντήσω απλά με χαμόγελο. Ζήτησα συγγνώμη από τον διαιτητή»…

Η ισοπαλία στο Βίγκο σας βοηθάει στους υπολογισμούς σας;

«Πρέπει να καταλάβω ποιος είναι ο γκαντέμης και να τον απολύσω από το επιτελείο μου(γελάει). Η Θέλτα έχανε πέντε λεπτά πριν το τέλος. Τώρα κοιτάμε να πάρουμε την νίκη με την Σταντάρ. Αυτό που μου έδειξαν οι παίκτες μου είναι πως δεν εγκαταλείπουν την προσπάθεια».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης