Μπορεί ο Παναθηναϊκός να διαμαρτύρεται δίκαια για το ακυρωθέν γκολ του Λουντ, μετά το οφ σάιντ που καταλογίστηκε ο Μπεργκ, ωστόσο αυτή η φάση δεν έχει κρύψει κάτω από το… χαλί τα προβλήματα που εμφάνισε το «τριφύλλι» στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό.

Ο Αντρέα Στραματσόνι έχει αρκετά παράπονα από τους παίκτες του, ειδικά για την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου, και σε συνομιλία που είχε μαζί τους τούς διεμήνυσε: «Δεν μπήκαμε στο γήπεδο όπως έπρεπε κι όταν δεν παίζεις όπως ξέρεις για 45 λεπτά, όταν στη συνέχεια δεν κάνεις τις ευκαιρίες σου γκολ, αυτά συμβαίνουν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Γυρνάμε γρήγορα σελίδα. Πήραμε το μάθημά μας και κάνουμε νέο ξεκίνημα με σκληρή δουλειά. Πλέον έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τη Θέλτα και σε αυτό συγκεντρωνόμαστε απόλυτα» ανέφερε ο «Στράμα» για τη συνέχεια.

Όσο για τη διαιτησία, δεν ήθελε να σταθεί σε αυτό το κομμάτι, ωστόσο έλεγε με παράπονο στους συνεργάτες πως «… αν είχε μετρήσει το γκολ, μπορεί να ήταν όλα διαφορετικά. Μερικές φορές αρκεί ένα γκολ για να κάνεις τη δουλειά σου, ακόμη κι αν δεν είσαι τόσο καλός».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης