Ο αθλητικός δικαστής της Super League κάλεσε σε απολογία Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό την προσεχή Τρίτη (23/5) και Τετάρτη (24/5) για τις υποθέσεις των αγώνων τους με ΠΑΟΚ και Πλατανιά, αντίστοιχα.

Οι «πράσινοι» θα απολογηθούν για τα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ με τον ΠΑΟΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης», που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ λόγω του τραυματισμού του Βλάνταν Ίβιτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μία ημέρα αργότερα θα δώσει εξηγήσεις η ΠΑΕ Ολυμπιακός, μετά τη δίωξη που ασκήθηκε από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, για όσα ισχυρίζονται ότι συνέβησαν στο ημίχρονο του αγώνα στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» ποδοσφαιριστές του Πλατανιά, σε μια υπόθεση περίεργη καθώς υπάρχουν αντικρουόμενες απόψεις από τα μέλη της χανιώτικης ομάδας που κατέθεσαν στην αστυνομική διεύθυνση Χανίων.

Επίσης, σε απολογία κλήθηκαν και οι Παντελής Κωνσταντινίδης και Πέταρ Μιλκάνοβιτς του ΠΑΟΚ, με βάση τα όσα αναφέρονται στο φύλλο αγώνα από τον Γιώργο Κομίνη στο χθεσινό ντέρμπι, ενώ στον Ηρακλή ασκήθηκε δίωξη για την ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής από την ΕΕΑ.

Αναλυτικά:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία για την Τρίτη 23/05/2017 και ώρα 15:30 τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 2η αγωνιστική των Play Offs.

2η Αγωνιστική

Α) ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Π.Κωνσταντινίδη (εκπρόσωπο), PETAR MILCANOVIC (γυμναστή): «Βάσει των αναφερομένων στο από 17/5/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 17/5/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των κ.κ. Π.Κωνσταντινίδη και PETAR MILCANOVIC στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 11 παρ. 1, 2 και 3, σε συνδυασμό και με τα άρθρα 10 παρ. 1 περ. δ΄ στοιχ. Ι και 14 παρ. 1, 2 και 3 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Β) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: « Βάσει των αναφερομένων στο από 17/5/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), και στην από 17/5/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 παρ. 1, 2 και 3, 15 παρ. 1 περ. α΄εδ. α΄και β΄, 2 περ. α΄, δ΄ και ε΄, 3 παρ. 3 περ. Β΄ στοιχ. α΄ εδ. α΄, στοιχ. β΄ εδ. δ΄, στοιχ. ε΄, 7 περ. γ΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ, 1, 2 επ., 10 παρ. 5, 21 παρ. 3 περ. β΄, 4 και 10, 36 παρ. 1 περ. α΄ του Κανονισμού Αγώνων Πρωταθλημάτων Επαγγελματικών Ομάδων (Κ.Α.Π.).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης