Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της πειθαρχικής επιτροπής της Super League στους παίκτες που ενεπλάκησαν στην σύρραξη, η οποία σημειώθηκε στο 54ο λεπτό του αγώνα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μάρκους Μπεργκ τιμωρήθηκε με 4 αγωνιστικές (3+1 ως αρχηγός) για την αντιαθλητική συμπεριφορά που έγραψε στο φύλλο αγώνα ο Γιώργος Κομίνης ενώ με τρεις αγωνιστικές τιμωρήθηκε και ο Κρέσπο για τον ίδιο λόγο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Aπό εκεί και πέρα με τρεις αγωνιστικές τιμωρήθηκαν οι Κουλιμπαλί, Σάκχοφ για τον μεταξύ τους διαπληκτισμό ενώ η ίδια ποινή επεβλήθη και στον Ουάρντα (σ.σ.: μία αγωνιστική για την κόκκινη και δυο για την συμπεριφορά του στην διακοπή του αγώνα όταν βγήκε και έκανε άσεμνες χειρονομίες εις βάρος του κόσμου του τριφυλλιού).

Τέλος με μία αγωνιστική τιμωρήθηκε και ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος για το γεγονός ότι είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα του Κομίνη για το μαρκάρισμα στον Ενρίκε στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, η οποία ως γνωστόν διεκόπη οριστικά.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη ο ο Μπεργκ δεν θα αγωνιστεί σε κάποιο από τα εναπομείναντα παιχνίδια του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ ενώ οι Κουλιμπαλί, Σάχοβ, Κρέσπο και Ουάρντα θα είναι διαθέσιμοι μόνο για το τελευταίο ματς του ΠΑΟΚ στο μίνι πρωτάθλημα.  Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δυο ομάδες έχουν δικαίωμα έφεσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης