Ο νεανικός Παναθηναϊκός συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του, καθώς κατάφερε να σημειώσει την τέταρτη νίκη του σε ισάριθμα ματς στο ελληνικό πρωτάθλημα, επικρατώντας με 3-0 του Λεβαδειακού.
Ο Φάνης Τζανδάρης σε δηλώσεις του τόνισε ότι το «όπλο» του «τριφυλλιού» είναι η ενότητα που έχουν όλοι στην ομάδα, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι ξαφνιάστηκε ευχάριστα με τη στήριξη του κόσμου στο ματς με τους Βοιωτούς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Nova:

Για το «όπλο» του Παναθηναϊκού: «Πιστεύω ότι είμαστε ενωμένοι. Είμαστε όλοι νέα παιδιά, θέλουμε να διεκδικήσουμε πράγματα και προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο. Πιστεύω ότι είμαστε πιο δεμένοι ως ομάδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τα θετικά της εμφάνισης του Παναθηναϊκού: «Μου άρεσε πολύ η κυκλοφορία της μπάλας και η πίεση. Λίγο πέσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Κάναμε το 4/4 και συνεχίζουμε».

Για το αν περίμενε τόσο μεγάλη προσέλευση από τον κόσμο της ομάδας: «Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα, αλλά ο κόσμος μάς αιφνιδίασε ευχάριστα. Τον ευχαριστούμε και πάλι. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι».

Για το πού μπορεί να φτάσει ο Παναθηναϊκός: «Δεν ξέρουμε πού μπορεί να φτάσει. Εμείς πρέπει να έχουμε κάτω το κεφάλι μας, να δουλεύουμε συνέχεια. Θέλουμε να πάμε την ομάδα όσο το δυνατόν πιο ψηλά και εύχομαι να τα καταφέρουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης