Χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε η συνάντηση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού με τον εκπρόσωπο του Λούκας Βιγιαφάνιες.

Ο τελευταίος ενημέρωσε τους «πράσινους» ότι τον προσέγγισε ομάδα του εξωτερικού που ενδιαφέρεται για τον 26χρονο Αργεντινό μεσοεπιθετικό, χωρίς, ωστόσο, να υπάρχει προς το παρόν επίσημη πρόταση για την παραχώρησή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο άσος του «τριφυλλιού» εκδήλωσε εδώ και μερικές ημέρες την επιθυμία να αποχωρήσει από τον σύλλογο, γεγονός που έφερε στην Αθήνα τον εκπρόσωπό του. Ο τελευταίος, αφού ενημέρωσε τους διοικούντες την ΠΑΕ για τις επαφές που έχει με το σύλλογο του εξωτερικού, ζήτησε να μάθει τις προθέσεις τους σχετικά με το ποσό που θα ήθελαν για να συναινέσουν στη μεταγραφή, σε περίπτωση πάντα που η υπόθεση πάρει επίσημο χαρακτήρα.

Ακούστηκε ότι ενδιαφέρον για την απόκτηση του Βιγιαφάνιες έχουν εκδηλώσει η Σπάρτα Πράγας και η τουρκική Τραμπζονσπόρ, αλλά προς το παρόν δεν επιβεβαιώνεται τίποτα και από πουθενά, ούτε φυσικά το ποσό που αξιώνουν οι «πράσινοι» για να παραχωρήσουν τα δικαιώματα του παίκτη..

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης