Ο Παναθηναϊκός θα ξεκινήσει την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν με την πρώτη του συγκέντρωση που θα πραγματοποιήσει την Δευτέρα (26/6). Οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν την έναρξη των προπονήσεων, χωρίς να περιλαμβάνουν στους παίκτες τον Μάρκους Μπεργκ.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές θα έχουν ενσωματωθεί μέχρι την Τετάρτη, εκτός από τους Οδυσσέα Βλαχοδήμο και Ολιβιέ Μπουμάλ που έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού αναφέρει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Με ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις ξεκινάει τη Δευτέρα 26 Ιουνίου η προετοιμασία του Τριφυλλιού για τη νέα σεζόν. Οι ποδοσφαιριστές θα ξεκινήσουν από το πρωί τις εξετάσεις, ενώ την Τρίτη το απόγευμα θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών στο «Γ. Καλαφάτης» στο Κορωπί.

Στο προσκλητήριο του τεχνικού τιμ για τη Δευτέρα θα βρίσκονται οι Στιλ, Κότσαρης, Μολέντο, Τελάντερ, Χουχούμης, Ρέις, Στάικος, Δώνης, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Μολίνς, Πίσπας, Εμμανουηλίδης, Βλαχοδήμος Π., Ρινάλντι, Βέμερ.

Την Τρίτη θα ενσωματωθεί ο Βιγιαφάνιες ενώ την Τετάρτη θα επιστρέψουν από την άδειά τους οι διεθνείς Χουλτ, Κουλιμπαλί, Λουντ, Ζέκα, Κουτρουμπής, Κουρμπέλης, Ευαγγέλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Ο. Βλαχοδήμος, Μπουμάλ έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους.

Στις 6 Ιουλίου η ομάδα θα αναχωρήσει για το Τέχελεν της Ολλανδίας όπου θα παραμείνει έως τις 15 Ιουλίου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Στο διάστημα αυτό θα δοθούν τρία φιλικά παιχνίδια που θα ανακοινωθούν μόλις οριστικοποιηθούν».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης