Tην απόψη του ότι ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να πάρει ένα αποτέλεσμα πρόκρισης στο πρώτο ματς με την Καμπάλα εξέφρασε ο Νίκλας Χουλτ στη συνέντευξη Τύπου, πριν την αναμέτρηση της Πέμπτης με τους Αζέρους στη Λεωφόρο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χουλτ στη συνέντευξη Τύπου:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι όμως είμαστε έτοιμοι για αυτό. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα μείνω έναν χρόνο παραπάνω εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω όσους με στηρίζουν και μου δίνουν αγάπη.

Γνωρίζουμε πως είναι μία καλή ομάδα (σσ. η Καμπάλα). Δεν είναι όπως πριν από πέντε χρόνια που ίσως απέναντι σε μία τέτοια ομάδα θα μπορούσε κανείς να κερδίσει 10-0. Είδατε πως μία μικρή ομάδα από τη Σουηδία άφησε εκτός τη Γαλατασαράι. Όταν ο Μαρίνος ήρθε εδώ τον χειμώνα δεν ήμασταν απόλυτα καλά, όμως τώρα νομίζω πως είμαστε καθ’ όλα έτοιμοι.

Είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Δεν έχει μεγάλη σημασία τι έγινε πριν από δύο χρόνια. Δεν αισθάνομαι ότι σκεφτόμαστε το τι έγινε τότε. Δεν μας κέρδισαν όμως αποκλειστήκαμε με δύο ισοπαλίες. Ό, τι έγινε τότε έγινε. Είναι καλό το ότι μας έδειξαν ότι είναι καλή ομάδα και τώρα το γνωρίζουμε. Είναι ένα πλεονέκτημα για εμάς αυτό», ήταν τα λόγια του Χουλτ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης