Iδανικό ντεμπούτο στον πάγκο του Παναιτωλικού έκανε ο Τραϊανός Δέλλας, καθώς υπό τις οδηγίες του οι Αγρινιώτες επικράτησαν με 1-0 του Ατρόμητου στο Περιστέρι χάρη σε έναν «κεραυνό» του Ρόσα (49′), προσγειώνοντας ανώμαλα τους γηπεδούχους.

Σημαντική συμβολή στο «διπλό» των φιλοξενούμενων είχε πάντως ο γκολκίπερ τους, Δημήτρης Κυριακίδης, ο οποίος έκανε αρκετες σωτήριες επεμβάσεις, ενώ απέκρουσε και το πέναλτι του Ουάρντα στο 55′.

ΤΟ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ


Ο Ατρόμητος με το ξεκίνημα του αγώνα έδειξε ότι θέλει να πιέσει, αλλά έπεσε πάνω στον πολύ καλά διαβασμένο Παναιτωλικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αλλαγή προπονητή φαίνεται ότι λειτούργισε ευεργετικά στους φιλοξενούμενους που δεν άφησαν καθόλου χώρους στους Περιστεριώτες.

Η μοναδική αξιόλογη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο ανήκε στον Ατρόμητο  με τον Βασιλακάκη, ο οποίος στο 25′ έκανε το σουτ, αλλά ο εκπληκτικός Κυριακίδης έδιωξε σωτήρια.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με γκολ για τους φιλοξενούμενους. Σκόρερ ο Ρόσα, ο οποίος με δυνατό σουτ από τα 25 μέτρα στο 49′ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (σ.σ. βρήκε πρώτα το δοκάρι) κι άνοιξε το σκορ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το γκολ αυτό ξύπνησε τους Περιστεριώτες που πίεσαν για την ισοφάριση. Ο Ουάρντα στο 53′ εκτέλεσε το φάουλ, αλλά ο Κυριακίδης έδιωξε εντυπωσιακά.

Ένα λεπτό αργότερα οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, μετά από χέρι του Ροντρίγκες μέσα στην περιοχή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ουάρντα, αλλά ο Κυριακίδης είπε ξανά “όχι” και έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 85′ ο Ατρόμητος έφτασε ξανά κοντά στο γκολ, αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων έδιωξε ξανά, αυτή την φορά την κεφαλιά του Βασιλακάκη.

Kίτρινες:
Ρισβάνης – Ροντρίγκες, Μοράρ

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Ρισβάνης (88′ Καρασαλίδης), Χατζηϊσαΐας, Γιαννούλης (86′ Σάκιτς), Μάντσον, Μπουσουλάτζιτς (66′ Ούμπιδες), Βασιλακάκης, Ουάρντα, Ντάουντα, Ντιγκινί.

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας):
Κυριακίδης, Μαρινάκης, Μιχάι, Ροντρίγκες, Τσοκάνης, Μπεχαράνο, Πάουλο, Μάζουρεκ (88′ Χαντακιάς), Ρόσα (90+3′ Γιαννιώτης), Ντίας (85′ Κλέσιο), Μοράρ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης