Μία σημαντική νίκη με 3-0 επί του Πλατανιά πανηγύρισε ο Παναιτωλικός στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League. Για τους νικητές δύο φορές σκόραρε ο Ρόσα (7′, 87′), ενώ γκολ σημείωσε και ο Τσοκάνης (57′).

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το έργο των γηπεδούχων έγινε εύκολο μετά το γρήγορο τέρμα που πέτυχαν. Στο 7ο λεπτό ο Ρόσα πήρε την μπάλα πλάγια αριστερά στο ύψος της μεγάλης περιοχής, κοντρόλαρε με το αριστερό και σούταρε με το δεξί πόδι, για να πετύχει ένα εντυπωσιακό γκολ.

Οι Κρήτες είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 30΄, όταν στο γύρισμα από αριστερά του Ενσικουλού προς τον Νίλι ο Τσοκάνης βρήκε την μπάλα με τον Κυριακίδη να διώχνει. Στην επαναφορά ο Δημούτσος σούταρε, με τον Τσοκάνη να διώχνει σε κόρνερ με σωτήρια προβολή.

Ο Έλληνας μέσος του Παναιτωλικού δεν αρκέστηκε πάντως στα αμυντικά καθήκοντά του, αλλά φρόντισε να πλαισιώσει την παρουσία του με γκολ. Στο 57΄ έγραψε το 2-0 με κεφαλιά. Ο Ρόσα στο 87’ σκόραρε ακόμα ένα όμορφο γκολ και διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παναιτωλικός – Πλατανιάς 3-0 (Novasports 3)

Γκολ: 7′, 87′ Ρόσα, 57′ Τσοκάνης

Κίτρινες κάρτες:
Μπεχαράνο – Αγγελόπουλος, Κοροβέσης, Ντικαμονά

Κόκκινες κάρτες:


Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας):
Κυριακίδης, Μαρινάκης, Μιχάι, Ροντρίγκες (70′ Χαντάκιας), Τσοκάνης Μπεχαράνο, Μάρκος Πάουλο, Ρόσα, Κλέσιο (58′ Μάζουρεκ), Ντίας, Μπαρμπόσα (82′ Βασιλούδης).

Πλατανιάς (Γιάννης Χατζηνικολάου):
Κλάγιτς, Πλιάτσικας (46′ Πετρόπουλος), Ντικαμονά (88′ Στάμου), Καρυπίδης, Κοροβέσης (67′ Κασάλιτσα), Αγγελόπουλος, Μάλσα, Νίλι, Ενσικουλού, Δημούτσος, Στάθης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης