Συνεχίζει την πορεία πρωταθλητισμού, που κάνει με τον Δέλλα στο τιμόνι του ο Παναιτωλικός, ο οποίος την Κυριακή πανηγύρισε την τρίτη διαδοχική νίκη του στο πρωτάθλημα της Super League,

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα του Αγρινίου, χάρη σε γκολ του Γουίλιαν (45′) επιβλήθηκε εντός έδρας με 1-0 της Κέρκυρας, για την 23η αγωνιστική και πλησιάζοντας σε απόσταση τριών βαθμών από την πέμπτη θέση, μπορεί να κάνει όνειρα για την έξοδο στην Ευρώπη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον αντίποδα μετά από την ήττα τους ο Φαίακες παρέμειναν μόλις στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού και ως εκ τούτου χρειάζονται βαθμούς για να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

ΤΟ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η πρόωρη απώλεια του Μάρκος Πάουλο, που τραυματίστηκε στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, χάλασε τα σχέδια του Τραϊανού Δέλλα και επέτρεψε στην Κέρκυρα να πάρει τον έλεγχο του αγώνα και να χάσει μία καλή ευκαιρία στο 30΄, με μακρινό σουτ του Κρητικού που έδιωξε με υπερένταση ο Κυριακίδης. Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, όμως, ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ στην εκπνοή του ημιχρόνου με κεφαλιά του Γουίλιαν, μετά από κακή έξοδο του Γιαννακόπουλου και κεφαλιά-πάσα του Μιχάι.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά ο Κυριακίδης απέτρεψε την ισοφάριση στο σουτ του Ρόλε (55΄). Ο Παναιτωλικός είχε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά του στο 65΄, ξανά με τον Γουίλιαν, το σουτ του οποίου απέκρουσε ο Γιαννακόπουλος, αλλά η καλή ανασταλτική του λειτουργία και ο Κυριακίδης (καθοριστική επμέβαση στις καθυστερήσεις, σε πάσα… πάρε-βάλε του Μυτίδη στον Μενσά) του έδωσαν τους τρεις βαθμούς και τον έβαλαν πλέον στη… συζήτηση για την κατάκτηση της πέμπτης θέσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κίτρινες: Μιχάι, Κυριακίδης, Μοράρ, Γουίλιαν, Μάζουρεκ – Κρητικός, Μυτίδης, Αντέτζο

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μιχάι, Αργκους, Μύγας, Μαρινάκης, Πάουλο (10΄ Βασιλούδης), Μπεχαράνο, Μοράρ, Μάζουρεκ (88΄ Ιταμπέλ), Ντίας, Γουίλιαν (80΄ Μπράβο)

ΚΕΡΚΥΡΑ (Γιάννης Μαντζουράκης): Γιαννακόπουλος, Αντέτζο, Λέκοβιτς, Αρτυματάς, Κρητικός, Γεωργίου (73΄ Ζορμπάς), Παμλίδης (69΄ Μενσά), Σπίνουλας, Μυτίδης, Ρόλε (79΄ Γεωργακόπουλος), Γρομητσάρης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης