Με το σκορ στο 1-1 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στο Αγρίνιο ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον Πανιώνιο. Για τους γηπεδούχους άνοιξε το σκορ στο 25’ ο Μοράρ, ενώ για τον Πανιώνιο ισοφάρισε στο 81’ ο Λάμπρου.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ματς διεξήχθη σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο. Ο Παναιτωλικός είχε τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας και ήταν η μοναδική ομάδα που απειλούσε. Στο 25′ οι γηπεδούχοι δικαιώθηκαν και άνοιξαν το σκορ. Ο Γκιοατά στην προσπάθειά του στο 25′ να διώξει την μπάλα έστρωσε στον Μοράρ κι αυτός δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε. Ο Παναιτωλικός πίεζε και ο Πανιώνιος δεν μπορούσε καν να πατήσει περιοχή. Πάντως, οι «κυανέρυθροι» βρήκαν τον τρόπο για να προηγηθούν. Στο 81′ ο Σιώπης βρήκε τον Λάμπρου, που είχε μπει ως αλλαγή κι αυτός με ωραίο πλασέ έκανε την πρώτη τελική των Νεοσμυρνιωτών ισοφάρισε και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παναιτωλικός – Πανιώνιος 1-1 (Novasports 3)

Γκολ: 25′ Μοράρ – 81′ Λάμπρου

Κίτρινες κάρτες:
Ρότσα – Σαββίδης

Κόκκινες κάρτες:


Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας):
Κυριακίδης, Μιχάϊ, Ροντρίγκες, Τσοκάνης, Μαρινάκης, Μπεχαράνο, Πάουλο, Μάζουρεκ (73′ Ρότσα), Ρόσα (84′ Κλέσιο – 89′ Μπράβο), Ντίας, Μοράρ.

Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου):
Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Γκιοατά (73′ Μακρύλλος), Σαραμαντάς, Κόρμπος, Σιώπης, Μασούρας, Σαββίδης (46′ Μπραχίμι), Σπιριντόνοβιτς (65′ Λάμπρου), Ντουρμισάι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης