Από ένα βαθμό πρόσθεσαν στη συγκομιδή τους ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικός, μετά το ισόπαλο 1-1 στους «Ζωσιμάδες», στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League. Το σκορ άνοιξε στο 22’ ο Σολτάνι, ενώ η ομάδα του Αγρινίου ισοφάρισε στο 69‘ με τον Μοράρ.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Γιαννιώτες μπήκαν πιο δυνατά και πίεσαν από την αρχή για το γκολ, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που έθεσαν σε προτεραιότητα την αμυντική τους ισορροπία.

Στο 22’ από τη σέντρα του Μπουκουβάλα ο Σολτάνι με σουτ έστειλε τη μπάλα πρώτα στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα του Τσέναμο, ανοίγοντας το σκορ. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους ο Κόντε βρέθηκε απέναντι από τον Τσέναμο, αλλά το τελείωμα του Ισπανού δεν ήταν καλό και ο γκολκίπερ του Παναιτωλικού απόκρουσε σωτήρια.

Στο 64’ ο Κόντε έπιασε το γυριστό σουτ και έστειλε τη μπάλα πρώτα στο δοκάρι και μετά άουτ, ενώ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 69΄. Ο Μοράρ, που μπήκε στο γήπεδο σαν αλλαγή στο 66΄, σημείωσε ένα φοβερό γκολ και χάρισε στην ομάδα του τον «χρυσό» βαθμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν άτυχοι στο 76΄, όταν είχαν και νέο δοκάρι, αυτή την φορά μετά το κόρνερ του Σολτάνι και την παρεμβολή του Μαυροπάνου, ενώ στην εξέλιξη της φάσης το σουτ του Ναδάλες απόκρουσε ο Τσέναμο.

ΠΑΣ Γιάννινα – Πανιατωλικός 1-1 (Novasports 2)

Γκολ: 22′ Σολτάνι – 69′ Μοράρ

Κίτρινες κάρτες:
Κόντε – Μαρινάκης, Ντίας, Μάζουρεκ, Μπεχαράνο, Μιχάι, Τσέναμο

Κόκκινες κάρτες:


ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης):
Βελλίδης, Μαυροπάνος, Σκόνδρας (77′ Κοζορώνης), Μιχαήλ, Μπουκουβάλας, Ναδάλες, Λίλα, Μανθάτης, Σολτάνι, Γιάκος, Κόντε.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος):
Τσέναμο, Μύγας, Μαρινάκης (59′ Μαρκόβσκι), Χαντάκιας (74′ Ροντρίγκες), Μιχάι, Μπεχαράνο, Πάουλο, Ρότσα, Ντίας, Ρόσα (66′ Μοράρ), Μάζουρεκ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης