Στην τρίτη θέση της βαθμολογίας ανέβηκε ο Πανιώνιος, καθώς απέσπασε ισοπαλία 1-1 από τον Πλατανιά στο Μάλεμε. Ο Μπεν στο 27΄ πέτυχε το γκολ των «κυανέρυθρων», ενώ ο Μανούσος ισοφάρισε στο 80΄ στον αγώνα με τον οποίο άνοιξε η αυλαία της 13ης ημέρας της Super League.

ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ενα αριστουργηματικό φάουλ του Μπεν το 27΄, λοιπόν, έμελλε να χαρίσει στον Πανιωνίο την ισοπαλία σε ένα πολύ δύσκολο ματς. Η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς που εξακοκουθεί να εντυπωσιάζει, μπορούσε να πετύχει και κάτι παραπάνω, αλλά επηρεάστηκε από το αριθμητικό μειονέκτημα που δημιουργήθηκε στο 65΄ με την αποβολή του Βαλεντίνου Βλάχου με δεύτερη κίτρινη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από το σημείο εκείνο, οι γηπεδούχοι εγκαταστάθηκαν στην επίθεση, έχασαν αρκετές ευκαιρίες και κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Γιώργο Μανούσο στο 80΄ μετά από εξαιρετική συνεργασία με τον Ντίνα και τον Γουνδουλάκη.

Στην τελευταία φάση του αγώνα, στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, αποβλήθηκε ο Στανισάβλεβιτς του Πλατανιά που χτύπησε εκτός φάσης τον Τασουλή.

Κίτρινες: Γκνιάτιτς, Κάργας, Γιακουμάκης – Βλάχος, Μπεν

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κόκκινες: Στανοσάβλεβιτς (90+4΄) – Βλάχος (65΄ δεύτερη κίτρινη)

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Στάθης, Κάργας (68΄ Ντίνας), Καρυπίδης, Γκνιάτιτς, Μουνάφο (60΄ Στανισάβλεβιτς), Γιορέντε (46΄ Γουνδουλάκης), Ντεβέσα, Μανούσος, Γιακουμάκης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Τασουλής, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Κόρμπος, Σιώπης, Μπεν, Φούντας (72΄ Γκιοάτα), Σαββίδης (58΄ Μασούρας), Ανσαριφάρντ (84΄ Νγκόγκ).

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης