Με το σκορ στο 2-2 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον ΠΑΟΚ για την 12η αγωνιστική της Super League. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» προηγήθηκε στο 41’ με πέναλτι του Κουλούρη, ενώ οι «κυανέρυθροι» ανέτρεψαν το σκορ με γκολ των Σπιρινόνοβιτς (48’) και Γεσίλ (86’). Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Λέο Μάτος.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ΠΑΟΚ επέβαλε γρήγορα το ρυθμό του και ξεκίνησε να δημιουργεί κινδύνους για την εστία του Πανιώνιου. Στο 13΄ ο Τζάλμα Κάμπος γύρισε την μπάλα και ο Κουλούρης από πλάγια θέση δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κότνικ. Στο επόμενο λεπτό ο Κουλούρης απείλησε εκ νέου, ενώ στο 18΄ ο Πανιώνιος έχασε τον Ταπόκο, που έγινε αναγκαστική αλλαγή λόγω προβλήματος στη μέση.

Ο Κάμπος στο 23’ υποχρέωσε τον Κότνικ σε ωραία απόκρουση, ενώ τρία λεπτά αργότερα νέο εντυπωσιακό σουτ του ίδιου παίκτη πέρασε άουτ. Τελικά ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε. Ένα λάθος του Γκιοατά, όπου ο Καμερουνέζος αμυντικός προσπάθησε να γυρίσει την μπάλα στον τερματοφύλακά του, έφερε το πέναλτι για τον «Δικέφαλο». Ο Μακ μπήκε ανάμεσα στον Γκιοατά και τον Κότνικ και ανετράπη με αποτέλεσμα ο Κουλούρης να σκοράρει από το σημείο του πέναλτι και να ανοίξει το σκορ στο 41’.

Ο Πανιώνιος στο δεύτερο μέρος ανέβασε τον ρυθμό του και ισοφάρισε. Στο 48ο λεπτό ο Σαββίδης βρήκε τον Σπιριντόνοβιτς σε θέση μέσα δεξιά στην περιοχή και ο Αυστριακός επιθετικός με διαγώνιο σουτ σημείωσε το 1-1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι φιλοξενούμενοι αδράνησαν στο δεύτερο μέρος και δημιούργησαν την πρώτη τους ευκαιρία στο 74ο λεπτό, με τον Κότνικ να αποκρούει την κεφαλιά του Πέλκα. Στο 77΄ το σουτ του ίδιου από το ύψος της περιοχής έφυγε άουτ, ενώ στο 86΄ ο Γεσίλ, που είχε μπει αλλαγή μερικά λεπτά πριν, έδωσε προβάδισμα στον Πανιώνιο. Τελικά ο Μάτος ισοφάρισε με κεφαλιά, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων και διαμόρφωσε το τελικό Πανιώνιος-ΠΑΟΚ 2-2.

Πανιώνιος – ΠΑΟΚ 2-2 (Novasports 2)

Γκολ: 41’ πεν. Κουλούρης (ΠΑΟΚ), 48’ Σπιριντόνοβιτς (Πανιώνιος), 86′ Γεσίλ (Πανιώνιος), 90’+3′ Μάτος (ΠΑΟΚ)

Κίτρινες κάρτες:
Κότνικ, Γεσίλ

Κόκκινες κάρτες:


Πανιώνιος:
Κότνικ, Μπανανά, Βλάχος, Χατζησαφί, Γκιοατά, Κόρμπος, Σαββίδης (69′ Κάργας), Μασούρας, Ταπόκο (18’ Πινιώτης), Σπιριντόνοβιτς, Ντουρμισάι (78′ Γεσίλ).

ΠΑΟΚ:
Ρέι, Βιεϊρίνια, Λέο Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Τσίμιροτ (62′ Πέλκας), Κάνιας, Ελ Καντουρί, Μακ (66′ Πρίγιοβιτς), Κάμπος (84′ Λημνιός), Κουλούρης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης