Mε μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κλάους Αθανασιάδη ο ΠΑΟΚ πέτυχε την τρίτη του νίκη στα πλέι οφ της Super League, που του χάρισε τη μοναξιά της κορυφής, μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την ΑΕΚ.

Πιο συγκεκριμένα ο διεθνής επιθετικός πέτυχε δύο γκολ απέναντι στον Πανιώνιο στην Τούμπα, βάζοντας την υπογραφή του στην… επαγγελματική επικράτηση της ομάδας του επί του «ιστορικού», για την 4η αγωνιστική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 14′ ο Τσίμιροτ έβγαλε παράλληλη σέντρα και ο Αθανασιάδης με κοντινή προβολή άνοιξε το σκορ, βάζοντας έτσι τις βάσεις για την κατάκτηση του «τριπόντου».

Στο 25′ ωστόσο και πάλι ο διεθνής στράικερ βρήκε τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, όταν μετά από ατομική ενέργεια του Μακ από τα αριστερά και σουτ του Σλοβάκου που απέκρουσε ασθενώς ο Παπαδόπουλος, πήρε το ριμπάουντ γράφοντας το 2-0, το οποίο έμελλε να είναι το τελικό σκορ.

ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 2-0

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γκολ: 14′, 25′ Αθανασιάδης (ΠΑΟΚ)

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ιβιτς): Γλύκος, Λέοβατς, Βίτορ, Μαλεζάς (64′ Χατζηισαΐας), Σκόνδρας, Τζιόλης, Τσίμιτορ, Πέλκας, Μακ, Ροντρίγκες (72′ Κοροβέσης), Αθανασιάδης.

Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Ποζατζίδης, Πατσατζόγλου, Ρισβάνης (82′ Βλάχος), Αργυρόπουλος, Σιώπης (67′ Μπλέτσας), Κόρμπος, Μασούρας (80′ Πινιώτης), Βιγιάλμπα, Καθάριος, Μπαργκάν.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης