Μετά τη νίκη του Πανιώνιου επί της Γκόριτσα με 3-2 ο Μιχάλης Γρηγορίου μίλησε για την πρόκριση των «κυανέρυθρων», αλλά και για την Μακάμπι Τελ Αβίβ που θα βρεθεί στο δρόμο της ομάδα της Νέας Σμύρνης στον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League.

«Θέλαμε να σκοράρουμε, το είχα πει και στα παιδιά πως θέλαμε γκολ εκτός έδρας για να αισθανθούμε πιο ασφαλείς. Το καταφέραμε στην αρχή του ματς, βρήκαμε χώρους, ήμασταν ανώτεροι και στα δύο ματς και θεωρώ πως πήραμε δίκαια την πρόκριση», είπε αρχικά και αναφέρθηκε στην Μακάμπι Τελ Αβίβ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Μακάμπι είναι το φαβορί αλλά έχουμε δείξει πως είμαστε ανταγωνιστικοί στα παιχνίδια που έχουμε δώσει μέχρι τώρα. Και στα φιλικά με Ολυμπιακό και ΑΠΟΕΛ συν τα δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια. Κανένα παιχνίδι δεν έχει τελειώσει πριν ξεκινήσει, οπότε θα πάμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, βάσει ιστορίας και ποιότητας που έχουμε σαν ομάδα, για να φέρουμε σε δύσκολη θέση τους Ισραηλινούς και να προκριθούμε. Αυτός είναι ο στόχος μας».

Τέλος ρωτήθηκε για το μυστικό του Πανιώνιου και απάντησε: «Το μυστικό είναι η εμπιστοσύνη, τα έβλεπα από πέρυσι αυτά τα παιδιά, μου άρεσαν από πέρυσι. Προφανώς εννοείτε τον Λάμπρου, τον Γεσίλ, τον Σαββίδη… Τα πιστεύω αυτά τα παιδιά, δουλεύουν πολύ και τους δείχνω την εμπιστοσύνη πους τους αρμόζει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης