Το εγκώμιο του Ατρόμητου έπλεξε ο Κυριάκος Σαββίδης. Ο 22χρονος αμυντικός του Πανιωνίου σε δηλώσεις του ενόψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης της ομάδας του με τους Περιστεριώτες παραδέχτηκε ότι το συγκρότημα του Κάναντι είναι ιδιαίτερα βελτιωμένο σε σχέση με πέρυσι, ενώ μεταξύ άλλων επισήμανε ότι το κλειδί της επιτυχίας τους είναι η άμυνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κυριάκου Σαββίδη:

Για το ότι θα βρει απέναντί του τον Γιαννιώτη και τον Ρισβάνη: «Με τα παιδιά έχουμε μια πολύ καλή σχέση από πέρυσι, το κλίμα ήταν καταπληκτικό. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Παίκτες έρχονται, παίκτες φεύγουν, ο καθένας ακολουθεί το δρόμο του. Θα είμαστε αντίπαλοι και ο καλύτερος ας κερδίσει.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον αγώνα με τον Ατρόμητο: «Νομίζω πως θα είναι τελείως διαφορετικό το ματς σε σχέση με πέρυσι. Ο Ατρόμητος δείχνει να είναι πολύ καλύτερος. Είναι μια πολύ καλή ομάδα. Αν εμείς είμαστε καλοί θα πάρουμε αυτό που θέλουμε γιατί θεωρώ πως είμαστε κι εμείς πολύ καλή ομάδα.»

Για το ότι ο Ατρόμητος είναι στην πρώτη θέση:
«Έχουν να δεχθούν γκολ αρκετά ματς. Νομίζω πως είναι πολύ σφικτή η άμυνά τους, κυρίως με τους Έλληνες που παίζουν μαζί, έχουν δέσει πολύ καλά όλα τα παιδιά. Θεωρώ πως λίγο και η τύχη τους έχει βοηθήσει να μην δεχθούν γκολ στο παιχνίδι με την ΑΕΚ που το παρακολούθησα. Αν είμαστε εμείς αυτοί που πρέπει θα πάρουμε αυτό που θέλουμε.»

Η αποστολή του Πανιωνίου

Οι 20 παίκτες που επέλεξε ο Μιχάλης Γρηγορίου για το μεγάλο ματς με τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος είναι οι: Κότνικ, Μπαντής, Βλάχος, Παπαγεωργίου, Οικονόμου, Μπανανά, Γκιοατά, Χατζισαφί, Σαραμαντάς, Κάργας, Σιώπης, Κόρμπος, Σαββίδης, Πινιώτης, Σοτζάι, Ταπόκο, Λάμπρου, Μασούρας, Ντουρμισάι, Γλυνός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης