Ο Πανιώνιος έγινε η πρώτη -χρονικά- ομάδα που προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Oι «κυανέρυθροι» αν και είχαν αβαντάζ από το 2-0 του πρώτου αγώνα, πέρασαν νικηφόρα και από το «Γεντί Κουλέ», επικρατώντας του ΟΦΗ με 1-0 κι έτσι σφράγισαν με δύο νίκες το εισιτήριο που οδηγεί στους «8» της διοργάνωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Σπιριντόνοβιτς στο 28ο λεπτό.

Το δυνατό ξεκίνημα του ΟΦΗ δεν πτόησε τον Πανιώνιο, ο οποίος «καθάρισε» την υπόθεση-πρόκριση πριν ακόμη συμπληρωθεί το πρώτο ημίωρο του αγώνα. Συγκεκριμένα, στο 28ο λεπτό ο Σπιριντόνοβιτς βγήκε στην αντεπίθεση, μπήκε στην μεγάλη περιοχή και με εξαιρετικό σουτ έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Στρέζου.

Οι δύο προπονητές, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι η… πλάστιγγα της πρόκρισης είχε γείρει οριστικά προς την πλευρά των φιλοξενουμένων, έδωσαν την ευκαιρία σε νέους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές (Κοντογιάννης, Οικονομίδης, Βουκελάτος, Σταυρόπουλος) να πάρουν αγωνιστικές εικόνες και εμπειρίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κίτρινες: Ποτουρίδης, Κοιλιάρας, Μονιάκης – Σαββίδης, Παπαγεωργίου

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Μπολάκης, Φαζός (53` Πλευράκης), Κομεσίδης, Ποτουρίδης, Κοιλιάρας, Νάστος, Παπαστεριανός (71` Κοντογιάννης), Παπατόλιος (83` Μονιάκης), Κουτσιανικούλης, Μάνος.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Παπαγεωργίου, Μπανανά, Γκιοατά (58` Σταυρόπουλος), Σαραμαντάς, Κόρμπος, Σαββίδης, Πινιώτης, Μασούρας (46` Βουκελάτος), Σπιριντόνοβιτς (67` Οικονομίδης), Γεσίλ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης