Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του Πανιώνιου στο ματς με την Γκόριτσα, αλλά και τη νίκη με 2-0 δήλωσε ο Μιχάλης Γρηγορίου, μετά την αναμέτρηση για τον β’ προκριματικό γύρο του Europa League. Ο προπονητής της ομάδας της Νέας Σμύρνης, είπε:

«Το πρώτο δείγμα ήταν θετικό. Μετά από 26 ημέρες προετοιμασία και μόλις δύο φιλικά θέλαμε να πάρουμε ένα σκορ που θα μας επιτρέπει να αισιοδοξούμε για τη ρεβάνς. Νομίζω πως τα καταφέραμε. Θα ήθελα κάτι παραπάνω όπως εξελίχθηκε το ματς, αλλά τα παιδιά έκαναν μία υπερπροσπάθεια. Το ζητούμενο ήταν να μην δεχθούμε γκολ. Πάμε τώρα στη ρεβάνς με σοβαρότητα και αυτοσυγκέντρωση. Η Γκόριτσα είναι πιο έτοιμη ομάδα από εμάς, αλλά εμένα μου αφήνει μία γλυκόπικρη γεύση το αποτέλεσμα. Θα ήθελα ένα γκολ ακόμα. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την υπερπροσπάθεια και ευχαριστώ τον κόσμο για την βοήθεια που μας έδωσε. Μας βοήθησε και πριν το ματς, αλλά και για την υποδοχή του στο πρόσωπό μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην ερώτηση που κρίθηκε η αναμέτρηση, είπε: «Πετύχαμε ένα γρήγορο γκολ που απελευθέρωσε τα παιδιά και μετά κρίθηκε και στην αποβολή του αντιπάλου».

Για τα αρνητικά και τα θετικά που είδε από τους «κυανέρυθρους», σχολίασε: «Είδα διάθεση και αυτοπεποίθηση. Ο Πανιώνιος είναι μία ομάδα που έχει μέταλλο και φανέλα, αλλά εκτός από λίγων παικτών δεν ξέρω πόσοι έχουν παίξει σε ευρωπαϊκό παιχνίδι. Για αυτό πήρα το ρίσκο να ξεκινήσει ο Μασούντ και ο Χατζισαφί που έχουν σχετική εμπειρία. Τα παιδιά έβγαλαν κομμάτι της τακτικής που έχουμε κάνει αμυντικά και επιθετικά. Αν υπάρχει κάποιο αρνητικό, είναι ότι δεν πετύχαμε ακόμη ένα γκολ, ώστε να διασφαλίσουμε από σήμερα την πρόκριση. Αν πριν από ματς, μας έλεγαν ότι θα κερδίσουμε 2-0, θα το… παίρναμε. Αλλά στην εξέλιξη του παιχνιδιού μπορούσαμε περισσότερα πράγματα. Έτσι στα παιδιά βγήκε και το αίσθημα της αυτοσυντήρησης. Θέλω να αυξήσουμε την επιθετικότητά μας. Να βγάλουμε νέα πράγματα. Θέλουμε ακόμη πολύ δουλειά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης