Στις νίκες επέστρεψε μετά από περίπου ενάμιση μήνα ο Πανιώνιος.

Οι «κυανέρυθροι», στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League, επιβλήθηκαν με 1-0 του Ηρακλή στη Νέα Σμύρνη και αναρριχήθηκαν στην πέμπτη θέση, μετά την ήττα του Αστέρα στο Αγρίνιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το γκολ που έκρινε το ματς το πέτυχε ο Ανσαριφάρντ στο 59ο λεπτό.

TA ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Νωχελικό από πλευράς ευκαιριών και θεάματος ήταν πρώτο ημίχρονο με τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά να μένουν μακριά από την εστία του Χουάντερσον με εξαίρεση τη φάση του 17ου λεπτού.

Ο Μπακασέτας έκανε εξαιρετική σέντρα από τα αριστερά, ο Καρίμ έπιασε δυνατή κεφαλιά, όμως ο τερματοφύλακας του Ηρακλή έδιωξε εντυπωσιακά την μπάλα σε κόρνερ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην επανάληψη, ο Πανιώνιος πίεσε για το γκολ που θα τον έφερνε κοντά στη νίκη. Στο 54` ο Χουάντερσον έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ το σουτ του Καρίμ, όμως δεν μπόρεσε να αντιδράσει το ίδιο καλά και στη φάση του 59`.

Μετά από συνδυασμό του Μασούρα με τον Μπακασέτα και γύρισμα στην περιοχή του τελευταίου, ο Ανσαριφάρντ με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του μακεδονικού συγκροτήματος (1-0).

Στο 80ο λεπτό, Η ομάδα του Ουζουνίδη είχε καλή στιγμή για να διπλασιάσει τα τέρματά της. Ο Καρίμ πήρε την μπάλα λίγο έξω από την περιοχή, όμως του σουτ που επιχείρησε το μπλόκαρε με εξαιρετική επέμβαση ο Χουάντερσον.

Κίτρινες: Ανσαριφάρντ, Μπακασέτας – Ιντζόγλου, Πασάς, Μπαρτολίνι

Πανιώνιος (Ουζουνίδης): Διούδης, Μπακασέτας (90` Πατσατζόγλου, Χατζηισαΐας, Κόρμπος, Σιώπης, Ρισβάνης, Βλάχος, Οικονόμου, Ανσαριφάρντ (86` Μπρούνο Χαλκιαδάκης), Μασούρας, Καραμάνος (78` Καθάριος).

Ηρακλής (Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Ζιάμπαρης, Πουρτουλίδης (64` Ζαμπάζης), Πασάς, Κυριακίδης (72` Λουκίνας), Ιντζόγλου (46` Τσότρας), Ρομάνο, Βέλλιος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης