Ισόπαλος 1-1 με τη Γάνδη αναδείχθηκε ο ΠΑΟΚ στο μεταξύ τους φιλικό που διεξήχθη την Πέμπτη στην Ολλανδία, όπου η ομάδα του Λουτσέσκου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.
Ο «δικέφαλος» του Βορρά προηγήθηκε στο 28o λεπτό, με ένα πανέμορφο γκολ που πέτυχε ο Λεό Ζαμπά, ενώ οι Βέλγοι ισοφάρισαν, στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με τέρμα του Πλάστουν.


ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Στο πέμπτο τεστ της από την έναρξη της καλοκαιρινής της προετοιμασίας η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν σαφώς ανώτερη από την αντίπαλό της στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης.
Στην επανάληψη πάντως το σκηνικό του ματς άλλαξε με τους «ασπρόμαυρους» να παρουσιάζουν ζητήματα με το αμυντικό κομμάτι.
Απόρροια αυτών ήταν οι Βέλγοι να δημιουργήσουν αρκετές ευκαιρίες, με τον Ρέι όμως να κάνει αρκετές σωτήριες επέμβασης έως το 95ο λεπτό, όταν είδε τελικά την εστία του να παραβιάζεται.
Την Κυριακή (15/7, 13.30), ο ΠΑΟΚ θα αναμετρηθεί, σε αναλόγου χαρακτήρα ματς, με την Αντβέρπ.
Τελευταία στιγμή έμεινε εκτός πλάνων, για τους Θεσσαλονικείς, ο Ομάρ Ελ Καντουρί, λόγω ενοχλήσεων στον έξω πλάγιο, ενώ προφυλάχθηκε, λόγω ενοχλήσεων και ο Λάζαρος Λάμπρου.
Δε χρησιμοποιήθηκε επίσης, ο Πέδρο Ενρίκε, ο οποίος αναμένεται να παραχωρηθεί, με δανεισμό (με οψιόν αγοράς), στην Αστάνα, στο Καζακστάν.
Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου, Βαρέλα, Χατσερίδης, Βιεϊρίνια, Σάκχοφ, Κάνιας, Πέλκας, Ζαμπά, Ουάρντα, Μυστακίδης
Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Ρέι, Μάτος, Μπαλογιάννης, Χατσερίδης (69′ Κρέσπο), Μιχόγεβιτς,
Χαρίσης, Σάκχοφ (69′ Μαουρίσιο), Μπίσεσβαρ, Ζαμπά (59′ Λημνιός), Ουάρντα (63′ Μυστακίδης), Πρίγιοβιτς
ΓΑΝΔΗ: Κούζεμανς, Ρόστεν, Πλάστουν, Χακβετάντζε, Ντόμπε, Νταβίντ, Γιάρεμτσουκ, Ασαρέ, Αντριγιάσεβιτς, Ράσκιν, Φοκέ

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Μοστάφα, Κοϊτά, Σιλά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης