Ο Βλάνταν Ίβιτς δήλωσε ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι έτοιμος μέχρι την Τρίτη για να αντιμετωπίσει τον Άγιαξ, μετά το ισόπαλο 1-1 με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

«Προβληματισμός στο ποδόσφαιρο υπάρχει πάντα. Για να κερδίσεις ένα παιχνίδι θέλεις κάτι παραπάνω. Βγάζουμε συμπεράσματα μετά από κάθε παιχνίδι. Να κρατήσουμε τα καλά και να δούμε τι δεν πήγε καλά. Έχουμε 5-6 μέρες μέχρι το πρώτο επίσημο ματς. Τα πράγματα μπορεί να είναι και καλύτερα, μπορεί και χειρότερα. Εμείς θα δουλέψουμε σκληρά. Όλοι πιστεύουμε ότι μέχρι την Τρίτη θα είμαστε καλά», είπε ο προπονητή του ΠΑΟΚ και ρωτήθηκε τι δεν του άρεσε σήμερα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αυτά είναι πράγματα που θα τα συζητήσουμε στα αποδυτήρια. Θα μιλήσουμε με τους παίκτες. Θα κάνουμε ανάλυση του αγώνα και θα δούμε τι μπορούμε να διορθώσουμε».

Για τους Κάνιας και Μπρκιτς είπε: «Ο Κάνιας είναι δύσκολο να παίξει στο πρώτο παιχνίδι, για το δεύτερο υπάρχουν ελπίδες να είναι έτοιμος. Έχουμε χρόνο και πιστεύουμε ότι θα πάρει και την φυσική κατάσταση που χρειάζεται, γιατί έχει αργήσει να έρθει. Θα δούμε. Για τον Μπρκιτς, μαθαίνει την ομάδα, αυτό θέλουμε από τον ίδιο και θα δούμε».

Για τον αν έχει πλήρη εικόνα για τον Άγιαξ, σχολίασε: «Έχω πιο ολοκληρωμένη εικόνα γιατί είδαμε και τα δύο φιλικά που έδωσε. Παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο, όπως πάντα, και στο παρελθόν. Αυτή είναι η φιλοσοφία τους. Σίγουρα έχουν πολλούς νέους ποιοτικούς παίκτες, αλλά κι εμείς το ίδιο. Θα παλέψουμε για το καλύτερο σε αυτό το παιχνίδι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος ρωτήθηκε για τις μεταγραφές: «Θα φανεί. Έχουμε μέρες, θα δούμε».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης