Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 2-0 της Τβέντε με τους παίκτες που απέκτησε να κλέβουν τις εντυπώσεις. Για την ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Κρέσπο, Σακχόφ, Λέο Μάτος, Μπίσεσβαρ και Τζαλμά Κάμπος.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε ευκαιρίες για γκολ και στο 5’ ο Ροντρίγκες επιχείρησε το πρώτο σουτ, ενώ πέντε λεπτά μετά σουτ επιχείρησε και ο Κρέσπο. Στο 16’ ο Τζαβέλλας με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι του Μάρσμαν και η Τβέντε απάντησε στο 20’ με τον πλασέ του Γιάνσεν, που πέρασε λίγο πάνω από το δεξί «γάμα» του Γλύκου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μάτος στο 56’ απείλησε με κοντινό σουτ που μπλόκαρε ο Μάρσμαν, ενώ το σκορ άνοιξε στο 77’. Ο Λέο Μάτος έκανε τη σέντρα και ο Σακχόφ με γυριστό σουτ άνοιξε το σκορ. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Μπίσεσβαρ πέρασε την μπάλα στον Τζαλμά Κάμπος, ο οποίος νίκησε τον Μάρσμαν και διαμόρφωσε το 2-0.

Τβέντε: Μάρσμαν, Αντερσεν (46’ Κατσικάς), Ζίεχ (62’ Τζορτζ), Γιάνσεν (62’ Στένζελ), Έντε (46’ Μπόρβεν), Βαν Ντερ Λέλι, Σμιντ (62’ Ντα Κρουζ), Βαν Ντερ Χέιντεν (62’ Χόλσερ), Όοστερβικ, Μοκότχο, Θέσερ (46’ Μπιέν).

ΠΑΟΚ (Bλάνταν Ίβιτς):
Γλύκος, Μάτος (82’ Κίτσιου), Κρέσπο (70’ Μαλεζάς), Τζαβέλλας, Λέοβατς, Τσίμιροτ (82’ Κοροβέσης), Χαρίσης (46’ Μπίσεσβαρ), Σακχόφ (82’ Τζιόλης), Τζάλμα, Ροντρίγκες (66’ Ζάιρο), Αθανασιάδης (70’ Κουλούρης).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης