Την πρώτη του ευρωπαϊκή «μάχη» δίνει απόψε ο  ΠΑΟΚ ( 21:45,OTE SPORT 1) που αντιμετωπίζει στην Amsterndam Arena τον Άγιαξ, στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τον γ` προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Βλάνταν Ίβιτς στη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας απέφυγε να αναφερθεί στο αγωνιστικό σχήμα της ομάδας για την αναμέτρηση με τον «Αίαντα», ωστόσο ζήτησε από τους παίκτες του «να παίξουν έξυπνα και να πάνε τον αγώνα στο δικό τους ρυθμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όπως είμαστε εμείς, είναι και αυτοί. Καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη 100% αυτήν τη στιγμή. Έχουμε δουλέψει πολύ στην προετοιμασία, απλά δεν έχουμε φτάσει ακόμα στο ζενίθ της απόδοσης μας, όπως και καμία ομάδα τέτοια περίοδο. Έχω δει στοιχεία στον  Άγιαξ που θέλω να σταματήσω από την αρχή» είπε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Το ευχάριστο για τον Σέρβο τεχνικό του «Δικέφαλου» είναι πως δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και θα παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό σχήμα. Τις περισσότερες πιθανότητες για την ενδεκάδα έχουν οι: Γλύκος, Κρέσπο, Τζαβέλλας, Μάτος, Λέοβατς, Χαρίσης Τσίμιροτ, Σακχόφ, Τζάλμα, Ροντρίγκες και Αθανασιάδης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Μπρκιτς, Μελίσσας, Μυστακίδης, Κουλούρης, Μαλεζάς, Κίτσιου, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Tζιόλης και ο Ζάιρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Κατερίνα ΝΙνιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης