Παρελθόν θα αποτελέσει από τον Ηρακλή ο νεαρός μεσοεπιθετικός Λάζαρος Λάμπρου, ο οποίος αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.

Ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος μετακινήθηκε τις τελευταίες μέρες της θερινής περιόδου από τη Ρόμα στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης, πήγε σήμερα και μάζεψε τα προσωπικά του είδη από τη Μίκρα προκειμένου να ενταχθεί στην επόμενη ομάδα της καριέρας του. Ούτε ο Ηρακλής αλλά ούτε και ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσαν τη μεταγραφική αυτή κίνηση, αλλά σύμφωνα με τις ενδείξεις η μετακίνηση θα οριστικοποιηθεί σύντομα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα και εκτός από το θέμα πώλησης του Λάζαρου Λάμπρου, υπάρχει και το ανοικτό μέτωπο των πληρωμών που αναμένονται εδώ και μέρες και αν δεν γίνουν εντός της ημέρας, θα δημιουργηθεί ακόμα μεγαλύτερη διάσταση μεταξύ ποδοσφαιριστών και διοίκησης.

Ήδη στα γραφεία της ΠΑΕ βρίσκεται ο Βέλα Τζούνιορ, βετεράνος ποδοσφαιριστής και μάνατζερ που εκπροσωπεί τους Λεοζίνιο και Περόνε, προκειμένου να συζητήσει όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και αυτό της μετακίνησης των δύο ξένων ποδοσφαιριστών από τον Ηρακλή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης