Ο ΠΑΟΚ «πέταξε» δύο βαθμούς στη Ριζούπολη, καθώς έμεινε στο 0-0 με τον Απόλλωνα στο παιχνίδι για την 3η αγωνιστική της Super League. Οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν από το 32’ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Χουάρες, ενώ ο ΠΑΟΚ είχε δύο δοκάρια με τους Μπίσεσβαρ (36’) και Μακ (90’).

Να σημειωθεί ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν σκόραρε για δεύτερο ματς μακριά από την Τούμπα και πλέον έχει πέντε βαθμούς, ενώ η «Ελαφρά Ταξιαρχία» πήρε την δεύτερη ισοπαλία της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πατήστε εδώ και δείτε τις καλύτερες στιγμές του αγώνα

Ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή στο ξεκίνημα του αγώνα, αλλά ο Απόλλωνας παρουσιάστηκε καλά στημένος στην άμυνα και προσπαθούσε να βγει στην εστία των φιλοξενούμενων με αντεπιθέσεις. Στο 13’ ο Καστιγέχος με κεφαλιά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ρέι, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο παίκτης του Απόλλωνα δεν βρήκε την μπάλα με προβολή.

Για τον ΠΑΟΚ ο Πρίγιοβιτς παρουσιάστηκε κινητικός, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει στο 18’ και το 21’, ενώ ευκαιρία έχασε στο 15΄ και ο Ελ Καντουρί. Στο 32’ ο Χουάρες δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ με παίκτη παραπάνω να πιέσει την άμυνα του Απόλλωνα. Μάλιστα, στο 36’ ο Μπίσεσβαρ είχε δοκάρι, όμως το σκορ στο πρώτο μέρος δεν άνοιξε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να σκοράρει στο δεύτερο μέρος, όμως δεν βρήκε χώρους και δημιούργησε λίγες ευκαιρίες. Στο 49΄ και στο 72΄ οι κεφαλιές του Βαρέλα δεν έφεραν αποτέλεσμα, ενώ ο ΠΑΟΚ στάθηκε άτυχος για δεύτερη φορά στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν στο σουτ του Μακ η μπάλα βρήκε και πάλι στο αριστερό δοκάρι! Έτσι το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΟΚ (Novasports 1)

Γκολ:
36′ δοκάρι ο Μπίσεσβαρ
90′ δοκάρι ο Μακ

Κίτρινες κάρτες:
Χουάρες, Κοντοές, Τσόβιτς – Πέλκας, Ελ Καντουρί, Κρέσπο, Κάτσε, Μαουρίτσιο

Κόκκινες κάρτες:
32′ Χουάρες

Απόλλων Σμύρνης:
Τσόβιτς, Κοντοές, Κύργιας, Ντάσιος, Κονέ (90′ Μενδρινός), Σιατραβάνης (90′ Ελμπάζ), Αλμπάνης (79′ Μάατσεν), Καστιγέχος, Μπίτζιμιν, Βαλλιάνος, Χουάρες.

ΠΑΟΚ:
Ρέι, Βαρέλα, Κρέσπο, Μάτος, Λέοβατς, Κάνιας (63′ Κάτσε), Πέλκας (46′ Μαουρίτσιο), Τζάλμα Κάμπος, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ (72′ Μακ), Πρίγιοβιτς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης