Σε «σταυρόλεξο» για δυνατούς λύτες έχει εξελιχθεί το μέλλον της συνεργασίας του ΠΑΟΚ με τον Βλάνταν Ίβιτς, μετά τη χθεσινή ήττα από τον Παναθηναϊκό, που στέρησε από τον «δικέφαλο» του Βορρά την πρώτη θέση στα πλει οφ της Super League.

Δημοσιεύματα από το εξωτερικό έκαναν λόγο για παραίτηση του Σέρβου προπονητή και για ενδιαφέρον του δικεφάλου για τον πολύπειρο πρώην προπονητη της Σαχτάρ, Μιρτσέα Λουτσέσκου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Λουτσέσκου θα μπορούσε να πάει στην Ελλάδα. Ο Λούμπος Μίχελ προσπαθεί να τον πάει στον ΠΑΟΚ. Οι δύο τους έχουν δουλέψει μαζί στη Σαχτιάρ Ντόνετσκ και έχουν διατηρήσει μέχρι και τώρα εξαιρετικές σχέσεις», ανέφερε η ιστοσελίδα prosport.ro στο σχετικό της δημοσίευμα.

Νωρίτερα η σέρβικη ιστοσελίδα «novosti.rs» επισήμανε ότι ο Βλάνταν Ίβιτς μετά το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό παραιτήθηκε από τον πάγκο της ομάδας, εμπλέκοντας κι αυτή το όνομα του Λουτσέσκου, ως υποψηφίου για τον πάγκο του συλλόγου.

Πάντως από τον ΠΑΟΚ διέψευσαν κατηγορηματικά ότι υπήρξε παραίτηση του Βλάνταν Ίβιτς από τον πάγκο της ομάδας, επισημαίνοντας ότι ως εκ τούτου δεν υπάρχει και θέμα προπονητή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης