Tην Παρασκευή o Ιβάν Σαββίδης συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, Θανάση Κατσαρή και τον αντιπρόεδρο της «μάνας του λόχου», Δημοκράτη Παπαδόπουλο στην διάρκεια της οποίας ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ άναψε το «πράσινο φως» για την ανακατασκευή της Τούμπας.

Οι διαδικασίες για την έκδοση των σχετικών αδειών θα αρχίσουν από Δευτέρα, με την ομάδα να μετακομίζει για όσο διάστημα χρειαστεί στο Καυτανζόγλειο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο ισχυρός άνδρας της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, εκμεταλλευόμενος την σύντομη παρουσία του στη Θεσσαλονίκη, βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής στα γραφεία της Τούμπας.

Εκεί πραγματοποίησε με τους πιο στενούς συνεργάτες του ευρεία σύσκεψη, στην διάρκεια της οποίας έπεσε στο τραπέζι το θέμα του νέου γηπέδου.

Ο Ιβάν Σαββιδης ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής και ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος συμφώνησαν ότι το νέο γήπεδο θα πρέπει να γίνει στο οικόπεδο που υπάρχει και το τωρινό, καθώς και ότι θα πρέπει να προχωρήσει άμεσα το εν λόγω θέμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι τη Δευτέρα αναμένεται να ξεκινήσουν οι διαδικασίες από την πλευρά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με στόχο να τελειώσουν το συντομότερο δυνατόν οι άδειες και υπόλοιπές γραφειοκρατικές διαδικασίες, ώστε να μπορούν να ξεκινήσουν οι εργασίες.

Εκτίμηση χρονοδιαγράμματος δεν μπορεί να γίνει, καθώς πρόκειται για χρονοβόρες διαδικασίες, ωστόσο στον δικέφαλο του Βορρά ελπίζουν ότι όλα θα κυλήσουν ομάδα και από τη νέα χρονιά, η ομάδα θα παίζει στο «Καυτανζόγλειο», με τις εργασίες να ξεκινούν παράλληλα στην Τούμπα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης