Πλησιάζει η ημερομηνία για τον πολυαναμενόμενο χλιδάτο γάμο του 24χρονου γιου του επιχειρηματία και ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη με τη Ρωσίδα καλλονή σύντροφό του Γιάννα Κουντιάκοβα.

Το ζευγάρι πρόκειται να παντρευτεί στις 11 Ιουνίου στο Πρόχωμα Θεσσαλονίκης, στην εκκλησία που έχτισε ο Ιβάν Σαββίδης, ενώ θα ακολουθήσει δεξίωση στο Κυβερνείο Θεσσαλονίκης, στο «Παλατάκι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η λατρεία του 24χρονου Γιώργου για την ομάδα της Θεσσαλονίκης κρατά πολλά χρόνια, πολύ πριν ο πατέρας του αγοράσει τον δικέφαλο του Βορρά. Μέχρι πρότινος ο Γιώργος Σαββίδης ήταν από τους πλέον περιζήτητους εργένηδες, ενώ τον άτυπο τίτλο παίρνει τώρα ο μικρότερος αδελφός του Νίκος.

Ο τίτλος «golden boy of Rostof», όπως συνηθίζουν να γράφουν τα έντυπα της ρωσικής πόλης για τον Γιώργο Σαββίδη, προήλθε από την περιουσία που απέκτησε ο Ιβάν Σαββίδης και θα αφήσει αργότερα στους γιους του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τόσο στη γαμήλια τελετή όσο και στη δεξίωση που θα ακολουθήσει έχουν προσκληθεί εκατοντάδες φίλοι της οικογένειας – μεταξύ των οποίων και ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Επίσης, αναμένονται αξιωματούχοι της ρωσικής κυβέρνησης αλλά και πολλοί επιχειρηματίες.

Στη δεξίωση θα τραγουδήσουν μεγάλα ονόματα της ελληνικής showbiz, ενώ πρόσκληση λέγεται ότι έχει λάβει και ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν.

Ήδη έχουν γίνει κρατήσεις σε ξενοδοχεία της συμπρωτεύουσας, ενώ στο «Μακεδονία Παλλάς» θα μείνουν οι vip φίλοι του ζευγαριού και του Ιβάν Σαββίδη.

Ο Γιώργος Σαββίδης σπούδασε οικονομικά στη Μόσχα, έκανε μεταπτυχιακά στο μάνατζμεντ στο Λονδίνο και έχει μπει δυναμικά στα διοικητικά του ΠΑΟΚ, ενώ έχει ενεργό ρόλο και στις οικογενειακές επιχειρήσεις.

Αν και δεν έχουν γίνει γνωστές πληροφορίες για τη νύφη, η καταγωγή της φέρεται να είναι από τη ρωσική πόλη Ροστόφ, όπου γνωρίστηκε με τον Γιώργο ενώ ήταν ακόμα έφηβοι.


σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης