Τα σενάρια και οι εικασίες για την απόφαση του Βλάνταν Ίβιτς να υποβιβάσει τον Γιώργο Τζαβέλλα δίνουν και παίρνουν.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, δεν προκύπτει από πουθενά ότι υπάρχουν αγωνιστικές αιτίες που οδήγησαν τον Βλάνταν Ίβιτς να βγάλει στη… σέντρα τον Γιώργο Τζαβέλλα, αλλά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ήταν έντονα δυσαρεστημένος με τη στάση του παίκτη λίγες μέρες πριν από το ματς στο «Αρτέμιο Φράνκι» κόντρα στη Φιορεντίνα, καθώς φέρεται να μιλούσε απαξιωτικά για τις πιθανότητες του «Δικεφάλου» να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα στη Φλωρεντία, ενώ το ίδιο υποτιμητικά μιλούσε και για τους Βλάνταν Ίβιτς και Λιούμπος Μίχελ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ ήταν ήδη φορτωμένος από την ήττα από τον Ατρόμητο και όταν πληροφορήθηκε τα λεγόμενα του αρχηγού του «Δικεφάλου», αμέσως μετά έγινε «μπαρούτι»!

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, ο Γ. Τζαβέλλας κάνει για δεύτερη φορά στη θητεία του στον ΠΑΟΚ το δρομολόγιο από την ανδρική ομάδα σε αυτήν των Νέων, και μάλιστα η αφορμή είναι κοινή.

Τον Ιανουάριο του 2015 ο Άγγελος Αναστασιάδης θεώρησε τον Τζαβέλλα υπεύθυνο για την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Αστέρα Τρίπολης με 3-0 στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου (όταν και οι «ασπρόμαυροι» έπεσαν από την κορυφή και έχασαν την ευκαιρία για τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα) και τον κατηγόρησε ευθέως σε συζήτηση που είχε γίνει στα αποδυτήρια, τόσο στο ημίχρονο της αναμέτρησης όσο και στην πρώτη προπόνηση μετά το παιχνίδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τότε ο Τζαβέλλας «υποβιβάστηκε» στη δεύτερη ομάδα, εκεί όπου είχε βρει τον Βλάνταν Ίβιτς, με τον Σέρβο να τον υποδέχεται και να τον βοηθάει, όπως ο Τζαβέλλας είχε ομολογήσει, να κρατηθεί σε υψηλά επίπεδα ετοιμότητας. Τότε ο Τζαβέλλας είχε βγει από την «καραντίνα» σχεδόν δύο μήνες μετά, όταν και ο Άγγελος Αναστασιάδης απομακρύνθηκε από τον πάγκο του «Δικεφάλου του Βορρά».

Αυτήν τη φορά κανείς δεν μπορεί να προδικάσει το τι θα συμβεί στο… deja vu με τον Τζαβέλλα, που πρόσφατα υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2020 και από σήμερα θα προπονείται με την Κ20.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης