Παίκτης της Μακάμπι Χάιφα είναι με κάθε επισημότητα πλέον ο Κλάους Αθανασιάδης.

Η ομάδα του Ισραήλ ανακοίνωσε την απόκτηση του 29χρονου επιθετικού από τον ΠΑΟΚ για τα 2 επόμενα χρόνια, με τα Μέσα της χώρας να αναφέρουν πως ο Έλληνας φορ γίνεται ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής της ομάδας, δεδομένου ότι η συμφωνία των δύο πλευρών προβλέπει για τον παίκτη 600.000 ευρώ ετησίως.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, είδa χθες τους οπαδούς μας και η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική. Ανυπομονώ να παίξω το πρώτο μου παιχνίδι μπροστά στο κοινό της ομάδας», ήταν τα πρώτα λόγια του Ελληνα ποδοσφαιριστή μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην Μακάμπι Χάιφα.

Η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει: «Καλώς ήρθες Κλάους! Σήμερα το πρωί, ο Έλληνας επιθετικός Στέφανος Κλάους Αθανασιάδης υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με την ομάδα.

Ο στράικερ θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 33. Ο 28χρονος Αθανασιάδης (1.84) πέρασε όλη του την καριέρα στον ΠΑΟΚ, από όταν ήταν 19 ετών. Η καλύτερή του σεζόν ήρθε το 2012 όταν σκόραρε 23 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ήταν επίσης αρχηγός του ΠΑΟΚ και ένα από τα αγαπημένα παιδιά της κερκίδας. Συνολικά, μέτρησε 295 εμφανίσεις και σκόραρε 106 γκολ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης