Με στόχο τη νίκη θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ στο ματς με την Καραμπάγκ στο Αζερμπαϊτζάν,όπως επισήμανε ο Βλάνταν Ίβιτς στη σημερινή συνέντευξη Τύπου, όπου παράλληλα προανήγγειλε και αλλαγές στην ενδεκάδα.

Κληθείς να σχολιάσει για το ότι ο προπονητής των Αζέρων υποστήριξε ότι ο αγώνας είναι πιο σημαντικός για την ομάδα του παρά για τον ΠΑΟΚ, ο Σέρβος τεχνικός είπε: «Εγώ θα πω ότι ποτέ δεν παίζουμε για την ισοπαλία και αυτό θα κάνουμε και τώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα παίξουμε για τη νίκη, αφού αυτό είναι το αποτέλεσμα που μας ενδιαφέρει» για να συνεχίσει τονίζοντας ότι «…είναι πιο επιθετική ομάδα από την Λίμπερετς και πιστεύω ότι αδικείται επειδή έχει μόνο έναν βαθμό. Την είδα και στους δυο αγώνες.

Ακόμη και στο ματς με την Φιορεντίνα μέχρι την αποβολή στεκόταν καλά στον αγωνιστικό χώρο. Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα».

Σε ερώτηση για το αν θα προχωρήσει σε rotation ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό απάντησε: «Το επόμενο ματς για μένα είναι το πιο σημαντικό πάντα και αυτό είναι με την Καραμπάχ. Οι αλλαγές δε θα είναι πολλές και εξαρτάται και από την κατάσταση των παιδιών που είχαν κάποια μικροπροβλήματα. Για αυτό θέλω να δω και την τελευταία προπόνηση. Την ενδεκάδα την έχω στο μυαλό μου και περιμένω και την τελευταία προπόνηση για να αποφασίσω».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Eρωτηθείς για το ποια ήττα θα εκνεύριζε περισσότερο τον κόσμο του ΠΑΟΚ, αυτή από την Καραμπάχ ή από τον Ολυμπιακό ο Ιβιτς επισήμανε: «Κάθε ήττα είναι κακή για τον κόσμο μας και για εμάς».

Εν συνεχεία ο τεχνικός της ελληνικής ομάδας ρωτήθηκε και για το ότι ο ΠΑΟΚ εκτός έδρας είναι πιο αποτελεσματικός και δήλωσε: «Εμείς δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες και αυτό για μένα σημαίνει ότι δουλεύει καλά. Βάλαμε και γκολ και πιστεύω ότι το σκοράρισμα θα έρθει και θα σκοράρουμε ακόμη και με λιγότερες ευκαιρίες».

Καταλήγοντας ο Ίβιτς είπε: «Εμείς θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι αύριο που θα μας δώσει τρεις πόντους. Ξέρουμε ότι το έργο μας θα είναι δύσκολο αλλά ξέρω τις δυνατότητες της ομάδας και θα τα δώσουν όλα οι παίκτες μου για να πετύχουν τον στόχο που είναι η νίκη.

Εμείς παίζουμε πολλές φορές σε δύσκολες έδρες και μας αρέσει να παίζουμε. Αν και δεν νομίζω ότι η ατμόσφαιρα θα μας δυσκολέψει. Εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και αυτό κοιτάμε όπως και σε κάθε ματς».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης