Στο «Καραϊσκάκη» πέφτουν όλα τα φώτα στη δεύτερη ημέρα της 21ης αγωνιστικής της Super League.

Στις 19.30 o Ολυμπιακός θα διασταυρώσει τα ξίφη του με τον ΠΑΟΚ και παρά τους 24 βαθμούς που χωρίζουν τις δύο ομάδες η συγκεκριμένη μονομαχία αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρωτοπόρος και αήττητος, Ολυμπιακός, είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη, παίζει χωρίς ιδιαίτερο άγχος με τη διαφορά που έχει αποκτήσει από τους διώκτες του και μπροστά στο κοινό του θα επιδιώξει να πανηγυρίσει άλλο ένα «τρίποντο».

Στην αντίπερα όχθη, για τον «δικέφαλο» του Βορρά η σημασία του σημερινού αγώνα είναι εντελώς διαφορετική.

Οι τελευταίες ημέρες στην ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν άκρως… ταραγμένες και σίγουρα το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αποτελεί για τους «ασπρόμαυρους» την ευκαιρία για να αποδείξουν ότι μπορούν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα play offs, ενώ για κάποιους στο ποδοσφαιρικό τμήμα είναι ίσως η τελευταία ευκαιρία σε ό,τι αφορά το μέλλον τους στο σύλλογο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από εκεί και πέρα η ΑΕΚ που πηγαίνει από νίκη σε νίκη δοκιμάζεται στο Περιστέρι και μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Ξάνθη έχει τη μεγάλη ευκαιρία- εφόσον νικήσει -να κλειδώσει σε μεγάλο βαθμό την 2η θέση της κανονικής περιόδου.

Οι γηπεδούχοι είναι αυτοί που «καίγονται» για τους τρεις βαθμούς απέναντι στην ΑΕΚ που προέρχεται από 9 σερί νίκες στο 2016 σε ισάριθμα ματς πρωταθλήματος και κυπέλλου (5 και 4 αντίστοιχα).

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

15.00 Ηρακλής-ΠΑΣ Γιάννινα (NOVA 2)
17.15 Ατρόμητος-ΑΕΚ (NOVA 2)
17.15 Βέροια-Καλλονή (NOVA 7)
19.30 Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (NOVA 1)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης