Στο πλαίσιο του «Press kids» που διοργανώθηκε στην αίθουσα τύπου του γηπέδου της Τούμπας ο Ευθύμης Κουλούρης… ανακρίθηκε από τους μικρούς φιλάθλους του ΠΑΟΚ, δηλώνοντας μεταξύ άλλων περήφανος που αγωνίζεται με τη φανέλα του «δικεφάλου» του Βορρά.

Αναλυτικά όσα είπε ο 21χρονος επιθετικός:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το με ποιους κάνει παρέα εκτός γηπέδων: «Κάνουμε πολύ παρέα με τον Λημνιό, είμαστε κάποια παιδιά που είμαστε πολύ κοντά, όπως ο Πέλκας, ο Δεληγιαννίδης, είμαστε 5-6 παιδιά που είμαστε πολύ κοντά και κάνουμε αρκετή παρέα».

Για τον στόχο του πρωταθλήματος: «Έτσι θέλουμε να πιστεύουμε και εμείς, ότι θα το πάρουμε, όπως και εσύ έχουμε το ίδιο όνειρο. Έχουμε την πίστη, πρώτα εμείς στην ομάδα μέσα το πιστεύουμε, κάνουμε ότι μπορούμε από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο μέσα στην ομάδα. Είναι το όνειρο μας και σιγά σιγά βελτιωνόμαστε και θα φτάσουμε σε αυτό το στόχο».

Για το που θέλει να πει ένα μεγάλο «ευχαριστώ»: «Θα σταθώ στην οικογένεια μου και στους κοντινούς μου ανθρώπους, γιατί ασχέτως αν τα πράγματα πηγαίνουν καλά, ή άσχημα, είναι πάντα εκεί και με στήριζαν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το τι ομάδα υποστηρίζει: «Είμαι ΠΑΟΚ, γιατί από μικρός που ήρθα στην ομάδα, ένιωσα πραγματικά ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια οικογένεια. Όλη η ιστορία της ομάδας σημαίνει πολλά και από εκεί και πέρα με εκφράζει και εμένα σαν άνθρωπο αυτό το πάθος που έχει ο κάθε άνθρωπος σε αυτή την χώρα μέσα του για τον ΠΑΟΚ, είναι κάτι ξεχωριστό…».

Για τους φιλάθλους: «Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι μοναδικός, πόσο μάλλον όταν το ζούμε εμείς σε ένα γεμάτο γήπεδο. Την προηγούμενη εβδομάδα το νιώσαμε με τον Παναθηναϊκό που είχαμε καιρό, από εκεί και πέρα θέλουμε να νιώσουμε πολλά περισσότερα, πόσο μάλλον να κατακτήσουμε τρόπαια για να τα πανηγυρίσουμε μαζί.

Είναι κάτι ξεχωριστό ο κόσμος για όλους μας, εμείς από μικροί που αγαπάμε τον ΠΑΟΚ νιώθουμε κάτι ξεχωριστό μέσα μας, από εκεί και πέρα νομίζω ότι όλη η ζωή του ΠΑΟΚ είναι ο κόσμος, η ιστορία το έχει γράψει. Τα τελευταία χρονιά αυτοί που κράτησαν την ομάδα πέρα από τον κ. Σαββίδη, ήταν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, η αγάπη του κόσμου είναι πολύ μεγάλη και οι άνθρωποι που υποστηρίζουν την ομάδα είναι παντού, το έχουμε δει σε πολλές χώρες στο εξωτερικό όπου ταξιδέψαμε για κάποιον ευρωπαϊκό αγώνα».

Για την πρώτη του συμμετοχή με τον Δικέφαλο: «Θυμάμαι τον πρώτο μου αγώνα σαν να ήταν χθες… Ήταν στο ημίχρονο με τον Απόλλων Σμύρνης, πήρα εντολή από τον κόουτς, ήταν παιχνίδι Κυπέλλου, ένιωσα άγχος. Προσωπικά ψιθύριζα στον εαυτό μου, να σου πω την αλήθεια επειδή ήμουν μικρός. Ήξερα ότι πρέπει να παίξω καλά γιατί κάποια άτομα με εμπιστεύτηκαν και από εκεί και πέρα νομίζω ότι άφησα ελεύθερο τον εαυτό μου να το απολαύσω. Από μικρός το είχα όνειρο να παίξω στην μεγάλη ομάδα του ΠΑΟΚ».

Για το αν θα πήγαινε σε άλλη Ελληνική ομάδα: «Σε καμιά άλλη Ελληνική ομάδα, μόνο στον ΠΑΟΚ. Είμαι εδώ που ήθελα να είμαι πάντα».

Για το ότι είναι παίκτης του ΠΑΟΚ: «Νιώθω περήφανος που φοράω αυτή την φανέλα, τιμή και κάθε φορά που αγωνίζομαι θέλω να δίνω το 100%. Πρέπει να βελτιώνομαι καθημερινά και κάθε χρονιά περισσότερο».

Για τον Σαββίδη: «Είμαι ευγνώμον στον κ.Σαββίδη για όλα όσα προσφέρει στον ΠΑΟΚ. Aυτός ο άνθρωπος έχει δώσει όλη την ψυχή του και την ενέργεια του για την ομάδα. Πραγματικά αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι κάθε φορά που μπαίνουμε μέσα είναι να δίνουμε το 200% και την ψυχή μας».

Για τον Λουτσέσκου: «Είναι ο προπονητής μας, τον σεβόμαστε, είναι καλός τεχνικός με τον οποίο κάνουμε πολλά βήματα μπροστά. Ο στόχος είναι το πρωτάθλημα, ο κόουτς μας δίνει τις οδηγίες και αυτά που θέλει να περάσει μέσα στην ομάδα και θεωρώ πως θα τα πάμε ακόμα καλύτερα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης