Η δεύτερη ημέρα της νέας σεζόν στον ΠΑΟΚ περιελάμβανε την έναρξη των καθιερωμένων εργομετρικών εξετάσεων κατά γκρουπ. Στην σημερινή απογευματινή προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία θα δώσει το παρόν και ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ο οποίος είχε μία επιπλέον ημέρα άδειας, ενώ αύριο θα είναι παρόντες οι Μάτος κι Ενρίκε, που επιστρέφουν από τη Βραζιλία.

Όπως έγινε γνωστό, τέσσερα νέα πρόσωπα θα έχει το νέο τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ, με τον Πολωνό συνεργάτη ως τώρα του Βλάνταν Ιβιτς, τον βετεράνο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ ν’ αποτελεί τον συνδετικό κρίκο του χθες με το αύριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρώτος βοηθός του Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς θα είναι ο Λιούμπισα Ράνκοβιτς. Το ρόλο του δεύτερου βοηθού, μαζί με τον Σνάουτσνερ, και αναλυτή θα αναλάβει ο Μπράνιμιρ Μίτσοβιτς, ενώ γυμναστής θα είναι ο Βλάντιμιρ Τσεπζάνοβιτς. Ως γυμναστής αποκατάστασης παραμένει στο τεχνικό τιμ ο Βασίλης Καναράς.

Προπονητής τερματοφυλάκων ανέλαβε ο Γιώργος Σκιαθίτης που πήρε «προαγωγή» από τις ακαδημίες. Τέλος, ο Κυριάκος Τσιτιρίδης παραμένει στον χειρισμό των Stats Sport, Vis Track και στις αναλύσεις μέσω video.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης