Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 15:00 το συλλαλητήριο των οπαδών του ΠΑΟΚ, που έχει σαν βάση την Πλατεία στην Καμάρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και αντικείμενο την διαμαρτυρία για τις αποφάσεις της αθλητικής δικαιοσύνης, που ουσιαστικά στερούν από τον ΠΑΟΚ τον φετινό τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδος.

Στον χώρο βρίσκονται, πέραν των οπαδών του Δικεφάλου της Θεσσαλονίκης, οι ποδοσφαιριστές Πέλκας, Μαουρίτσιο και Μαλεζάς, που είναι εκτός αποστολής για το ματς με τον Πανιώνιο. Παρόντες ακόμα παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου, αλλά και η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του συλλόγου, η οποία σε λίγη ώρα δίνει αγώνα πρωταθλήματος με το Πανόραμα, όπως και αντιπροσωπεία της ΚΑΕ, του ΑΣ και όλων των τμημάτων του συλλόγου με αθλητές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολλοί φίλοι του ΠΑΟΚ βρίσκονται από νωρίς στους γύρω δρόμους από την Καμάρα, ενώ στο σημείο έχουν φτάσει και αθλητές από τα τμήματα ακαδημιών του ΠΑΟΚ. Μετά τις 15:30 οι συγκεντρωθέντες, που είναι αριθμητικά σε σημαντικό μέγεθος, έκλεισαν την Εγνατία οδό και η κίνηση πλέον γίνεται με παρακάμψεις.

Σε λίγη ώρα θα μιλήσουν από του βήματος που έχει στηθεί, εκπρόσωποι της ΠΑΕ και των βετεράνων αθλητών, ενώ μετά το τέλος του συλλαλητηρίου οι συγκεντρωμένοι θα μεταβούν με πορεία στο γήπεδο Τούμπας, όπου και θα παρακολουθήσουν από γιγαντοοθόνη την αναμέτρηση του αγώνα της ομάδας τους με τον Πανιώνιο, σε τηλεοπτική μετάδοση. Έχει μάλιστα προς τούτο στηθεί γιγαντοοθόνη σε κατάλληλο χώρο σε παρακείμενο του γηπέδου χώρο, στην Άνω Τούμπα, στο ύψος του Ιερού Ναού Αγίας Βαρβάρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης