Σε φιλικό παιχνίδι, που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών, ο ΠΑΟΚ νίκησε με 3-0 τον γηπεδούχο Πανσερραϊκό χάρη σε γκολ που σημείωσαν ο Δημήτρης Πέλκας με κεφαλιά στο 31′ μετά από σέντρα του Μάτος και στο 54′, ο Περέϊρα με υποδειγματικό τρόπο και στο 68′ με πλασέ του Τιάμ μετά από υποδειγματικό γύρισμα του Κίτσιου.

Ο Πανσερραϊκός ήταν αυτός που ξεκίνησε καλύτερα στο παιχνίδι αλλά ο ΠΑΟΚ βρήκε στα μέσα του ημιχρόνου την αγωνιστική του ταυτότητα και την “χημεία” του αφού έπαιξε με ασύνηθες σχήμα που συνέθεσαν πρόσωπα βασικών και αναπληρωματικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πριν την λήξη του ημιχρόνου είχε ήδη προηγηθεί και αυτό ανάγκασε τους γηπεδούχους στην επανάληψη να βγουν επιθετικά για την ισοφάριση, γεγονός που οι Θεσσαλονικείς το εκμεταλλεύτηκαν και στην επανάληψη σημείωσαν άλλα δυο τέρματα. .

Κίτρινες κάρτες είδαν οι: Τσούτσης, Κουλούρης, Τζαβέλλας, Κάνιας.

Πανσερραϊκός: Μέλκας (46΄ Ντουπρέ), Κάκκο (72′ Τάντιτς), Βοσκόπουλος, Καψάλης (64′ Παπατζίκος), Ιωαννίδης, Σιάκκας, Τσελεπίδης, Τσούτσης (56′ Τσομαχασβίλι), Λάντο (46′ Παναγιωτίδης), Χατζηδημητρίου, Μαφούτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΑΟΚ: Μπρκιτς, Γιαννούλης (61′ Πούγγουρας), Τζαβέλλας (61′ Μαλεζάς), Βαρέλα (61′ Τιάμ), Μάτος (61΄ Κίτσιου) Κάνιας (46′ Σάκχοφ), Τσίμιροτ (61′ Χαρίσης), Πέλκας (46΄Μπίσεσβαρ), Ροντρίγκες (61′ Μυστακίδης), Κάμπος (61′ Κοροβέσης), Κουλούρης (46′ Περέϊρα).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης