Την συνέντευξη Τύπου στο γήπεδο της Τούμπας, σήμερα το απόγευμα, για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, άνοιξε εκπροσωπώντας τους συμπαίκτες του ο αμυντικός Μαρίν Λέοβατς, που απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων αλλά εξέφρασε και την προσωπική του εκτίμηση για τον αυριανό αγώνα του Europa League με τη Σάλκε.

Ο Κροάτης αμυντικός τόνισε: «Δεν είναι μόνο το αυριανό παιχνίδι σημαντικό. Έχουμε δύο παιχνίδια, εδώ και στη Γερμανία. Για να πάρουμε την πρόκριση πρέπει να είμαστε αυτοί που πρέπει. Στο αυριανό παιχνίδι πρέπει να παίξουμε σωστά, να κάνουμε αυτά που πρέπει, να δείξουμε ότι είμαστε μία μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Φυσικά και πιστεύουμε στην πρόκριση, αλλιώς δε θα είχαμε θέση σε αυτή την ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να το δείξουμε αύριο στον αγωνιστικό χώρο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τη δύναμη της Σάλκε στα άκρα κι αν ο ΠΑΟΚ έχει προετοιμαστεί για αυτό: «Ο προπονητής μας, μας έχει προετοιμάσει κατάλληλα για το πώς αγωνίζεται η Σάλκε. Είδαμε κάποια πράγματα χτες, θα δούμε και άλλα σήμερα. Κι εμείς είμαστε δυνατοί στα άκρα με εμένα και τον Μάτος, θα πρέπει να κοιτάμε τι κάνουμε εμείς κι όχι ο αντίπαλος».

Για το γεγονός ότι οι περισσότεροι αμυντικοί του ΠΑΟΚ είναι στο όριο καρτών και ενδέχεται να χάσουν το επόμενο παιχνίδι, συμπλήρωσε: «Σίγουρα είναι ένα γεγονός. Δε θα πρέπει να επηρεάσει τον τρόπο σκέψης μας και το πώς θα αγωνιστούμε. Πρέπει να κάνουμε ό,τι χρειάζεται, το ξέρουμε, το σκεφτόμαστε, αλλά αν χρειαστεί θα πρέπει να κάνουμε αυτό που πρέπει ακόμα κι αν ρισκάρουμε να χάσουμε το επόμενο παιχνίδι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης