Την πίστη του στην ομάδα, εκτιμώντας πως θα είναι έτοιμη στα πρώτα επίσημα παιχνίδια της για τη νέα σεζόν, για τα προκριματικά του Champions League, με τη Βασιλεία, επισήμανε σήμερα, με την ολοκλήρωση του φιλικού αγώνα του ΠΑΟΚ, στην Ολλανδία, με την Αντβέρπ, ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο τεχνικός του «Δικεφάλου» μίλησε σε εκπροσώπους του Τύπου, εξηγώντας, αρχικά, για το τεστ με τους Βέλγους, που έληξε με αρνητικό αποτέλεσμα για το σύνολό του (1-3): «Θέλαμε να δούμε σήμερα τη συμμετοχή και ποιοι από τους παίκτες που χρησιμοποιήσαμε, μπορούν να πλησιάσουν πιο πολύ στο βασικό σχήμα.
Είναι φυσιολογικό να μην υπάρχει μηχανισμός μεταξύ τους. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια, την πίεση, έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, είχαμε κάποια αρνητικά στοιχεία, περίμενα λιγότερο καλό παιχνίδι. Υπάρχουν παίκτες στην ομάδα λίγο πιο έτοιμοι, άλλοι όχι τόσο. Yπάρχει κούραση και πνευματική, αύριο (σ.σ. τελευταίο φιλικό με Ντε Γκράαφσαπ) θα είναι μια καλή προπόνηση, χρειαζόμαστε τα 90 λεπτά».

Ερωτηθείς για τον νεαρό Λευτέρη Λύρατζη, που ενσωματώθηκε τις τελευταίες μέρες στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ, απάντησε: «Είναι μαζί μας τις τελευταίες μέρες, έλειπε γιατί ήταν με την εθνική U19. Ξεκουράστηκε λίγο μετά, όπως έπρεπε και τον φέραμε διότι θέλαμε να έχουμε ισορροπία σαν ομάδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Kαταλήγοντας ο Λουτσέσκου επισήμανε: «Προσπαθήσαμε στο διάστημα της προετοιμασίας μας να βρούμε γρήγορα τη “χημεία” μας, να προετοιμαστούμε πνευματικά, τακτικά. Τώρα, επιστρέφοντας στην Ελλάδα, πρέπει να ξεκουραστούμε για λίγο και με φρέσκια οπτική, να ανταποκριθούμε στα πρώτα επίσημα παιχνίδια μας.
Θα είμαστε έτοιμοι με τη Βασιλεία, έχουμε αυτοπεποίθηση. Το έργο μας δε θα είναι εύκολο, αντιμετωπίζουμε μια δυνατή ομάδα, με εμπειρία στο Champions League. Εχω, όμως, ισχυρή πίστη στην ομάδα, στον οργανισμό μας. Είναι σημαντικό να δώσουμε προσοχή στις λεπτομέρειες, αυτές κρίνουν τα παιχνίδια».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης