«Κεραυνούς» εξαπέλυσε για ακόμη μία φορά ο Ραζβάν Λουτσέσκου με αφορμή την τιμωρία της ομάδας του για τα όσα συνέβησαν στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ.

Πιο συγκεκριμένα ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μετά τη δεύτερη νίκη επί του Πανιωνίου με 3-1 σκορ και την πρόκριση του δικέφαλου του Βορρά στον τελικό του Κυπέλλου, ανέφερε σχετικά στη συνέντευξη Τύπου: «Είναι λυπηρό το ότι δεν είχαμε τον κόσμο μαζί μας. Θα ήταν μία τελείως διαφορετική ατμόσφαιρα και θα προετοιμαζόμασταν όλοι μαζί για τον τελικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε κάθε περίπτωση δεν είναι δίκαιο το τι συνέβη για εμάς, για όλη τη χρονιά. Μας έκλεψαν 9 πόντους για ένα ρολό χαρτί, μας ακύρωσαν ένα κανονικό γκολ. Εμείς συνεχίζουμε στην ίδια απόδοση, με πάρα πολύ καλή απόδοση, όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι.

Δεν επιτέθηκα ποτέ και δεν άσκησα κριτική σε καμία αντίπαλη ομάδα, λέγοντας ότι είναι καλύτερη ή χειρότερη από εμάς. Δεν επισήμανα λάθη που έγιναν εις βάρος άλλων ομάδων και δεν θα το κάνω ποτέ. Ξέρω πως είναι να σέβομαι τους άλλους και τη δουλειά τους όταν πρέπει να γίνει αυτό. Αλλά ξέρω ποια είναι η αλήθεια.

Όπως έχω ξαναπεί θα λέω την αλήθεια, θα το κάνω κάθε στιγμή που μου δίνεται η δυνατότητα και αυτό θα πρέπει να το ΄χουν στο μυαλό μας οι αντίπαλοι, ότι έκλεψαν από εμάς βαθμούς. Με ακούσατε να πω στο ματς με τον Αστέρα ότι αξίζαμε κάτι παραπάνω; Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό χάσαμε το ματς με 3-0 χωρίς καν να παίξουμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ ακυρώθηκε ένα καθαρό γκολ και μετά η ομάδα που το πέτυχε βγήκε χαμένη. Μετά ήρθε μία πρωτόδικη απόφαση που ήταν κι αυτή άδικη. Θα πρέπει να κλείσουν το στόμα τους αυτοί οι άνθρωποι, αλλά τολμούν να ζητήσουν και κάτι παραπάνω από τις επιτροπές. Είναι ντροπή! Η ζωή είναι αυτή όμως και ο Θεός είναι ψηλά».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης