Την πεποίθηση ότι ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλύτερα από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη εξέφρασε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός του δικεφάλου, Ραζβάν Λουτσέσκου, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι το τρίποντο κατέληξε στους γηπεδούχους, λόγω της τύχης που είχαν στο ματς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Το αποτέλεσμα με απογοήτευσε, αλλά η ομάδα έπαιξε καλά. Το ποδόσφαιρο είναι μερικές φορές άδικο. Σήμερα κέρδισε η πιο τυχερή ομάδα. Τιμωρηθήκαμε διότι δεν ήμασταν πιο αποφασιστικοί στις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Στο πρώτο ημίχρονο μείναμε ψηλά σε μια προσπάθεια να κάνουμε γρήγορες επιθέσεις. Θέλαμε να έχουμε συνοχή διότι ο Ολυμπιακός είναι καλός στο τρανζίσιον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός έκανε μόνο μια φάση και στο δεύτερο ημίχρονο, μια… περίεργη κατάσταση έδωσε το ματς στον Ολυμπιακό. Αμέσως μετά από πέντε λεπτά, ο Ολυμπιακός έκανε ένα βήμα πίσω και εμείς ελέγξαμε το παιχνίδι. Δημιουργήσαμε δυο – τρεις ευκαιρίες. Στο τέλος, σε κάθε περίπτωση εν έπρεπε να χάσουμε το παιχνίδι. Έπρεπε να φύγουμε τουλάχιστον με την ισοπαλία, διότι ήμασταν καλύτεροι».

Για τις επιλογές του από τον πάγκο: «Σκεφτήκαμε την ισορροπία της ομάδας. Κάναμε αλλαγές στην κατάλληλη στιγμή. Ήμασταν η ομάδα που προσπάθησε να επιτεθεί, αλλά δεν παίζεις μόνος σου. Απέναντί μας ήταν μια έμπειρη ομάδα. Μια ομάδα που ξέρει να βγαίνει από δύσκολες καταστάσεις, έχει το κρύο αίμα. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και ο Ολυμπιακός πιο τυχερός».

Για το αν φοβήθηκε το παιχνίδι περισσότερο από όσο θα έπρεπε: «Αυτή είναι η δική σας άποψη. Δεν έπαιζε η Μπαρσελόνα με τη Χετάφε. Έπαιζαν ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ στην έδρα του Ολυμπιακού. Πρέπει να ισορροπείς το παιχνίδι. Θεωρώ πως δείξαμε ότι δεν το φοβηθήκαμε. Από το 50’ ως το 80’ δεν κοντρολάραμε το παιχνίδι αλλά και ο Ολυμπιακός δεν μας έκανε φάση. Στο τέλος φτάσαμε στην εστία του Ολυμπιακού αλλά δεν κερδίσαμε. Μπορείτε να δείτε τις φάσεις της κάθε ομάδας και να τις συγκρίνετε. Ναι, δεν είναι καλό το αποτέλεσμα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το αν έφερε πίεση η ανοικτή προπόνηση: «Όχι… ποια πίεση; Εξαιρετική ατμόσφαιρα είχαμε την Πέμπτη. Σήμερα δείξαμε ότι δεν φοβόμαστε».

Για την αδυναμία του ΠΑΟΚ εκτός έδρας
: «Ναι, αλλά σήμερα, απλά δεν είχαμε τη τύχη με το μέρος μας. Αυτό μας έλειψε. Ας συγκρίνει κάποιος το γκολ που πέτυχε ο Ολυμπιακός και τη φάση με τον Ένγκελς» .

Για την παρουσία του Μακ αντί του Πέλκα, και τη μη είσοδό του στο παιχνίδι ως αλλαγή: «Έπρεπε να έχουμε επιθετικότητα και ταχύτητα στις πλάγιες ζώνες. Δημιουργήσαμε θέματα στον Ολυμπιακό στα άκρα, και θεωρώ πως ο Τζάλμα είναι ικανότατος στο ένας εναντίον ενός, ακόμα και στην κατάστασή του. Ο κάθε παίκτης είναι χρήσιμος και έχει την ποιότητά του».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης