Με την προσοχή στραμμένη στην αθλητική δικαιοσύνη, που τις επόμενες μέρες θα εκδώσει την απόφασή της, η οικογένεια του ΠΑΟΚ διέρχεται μια ασυνήθιστη περίοδο, συσπείρωσης αλλά και έντονης κριτικής από έξω.

Ο Ρόμπερτ Μακ, που στον ΠΑΟΚ αγωνίζεται ως δανεικός από την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, μίλησε σήμερα στην ιστοσελίδα «Sportbox.ru» και είπε τις σκέψεις του για τον Ιβάν Σαββίδη αλλά και όσα συμβαίνουν στο ελληνικό πρωτάθλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το τι συνέβη στο τέλος του παιχνιδιού με την ΑΕΚ; «Θα πω ένα πράγμα: Ήταν ένας αγώνας στον οποίο, έπαιζαν οι δύο καλύτερες ομάδες αυτής της σεζόν. Στο 90ο λεπτό, είχαμε έναν λόγο να χαρούμε, πετύχαμε ένα γκολ το οποίο μας έστελνε στην πρώτη θέση.

Ο διαιτητής το μέτρησε, ο επόπτης επίσης, δεν παρατήρησε τίποτα. Ξαφνικά οι παίκτες της ΑΕΚ, πήγαν στον διαιτητή και άρχισαν να διαμαρτύρονται για οφσάιντ. Φώναζαν πως έχουν video με τη φάση, κάτι που δεν ισχύει. Μετά από 5 λεπτά έδωσε οφσάιντ».

Και η συνέχεια; «Υπήρξαν πολλές συζητήσεις, μέχρι που ο κ. Σαββίδης κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο. Φυσικά, ήταν αηδιασμένος με την όλη την κατάσταση, όχι μόνο με την ΑΕΚ αλλά και με τον Ολυμπιακό επίσης, δύο εβδομάδες νωρίτερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τώρα όλοι μιλούν για τον Σαββίδη, ότι είναι ένας πολύ κακός άνθρωπος, αλλά είναι ο πιο ειλικρινής άνθρωπος στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο οποίος έχει προσπαθήσει να το φτιάξει εδώ και πέντε χρόνια.

Αυτή τη σεζόν είμαστε η καλύτερη ομάδα, με τους καλύτερους παίκτες στο πρωτάθλημα, οι άλλοι σύλλογοι δεν το αντέχουν αυτό και αυτό είναι το αποτέλεσμα. Μη βλέπετε το Σαββίδη, από ότι συνέβη. Είμαι 100% με τον πρόεδρο, είναι πολύ καλός άνθρωπος».

Τι θα γίνει στην ομάδα τώρα; «Στην Ελλάδα είναι δύσκολο να περιμένεις βοήθεια από οποιονδήποτε. Υπάρχουν άνθρωποι εδώ, δέκα φορές χειρότεροι από τον Σαββίδη. Όλα αυτά οφείλονται στη διαφθορά.

Κάποιος τους αντιμετώπισε και δείτε τι συνέβη. Ο Σαββίδης παραδέχθηκε το λάθος του και ζήτησε συγγνώμη, αλλά μετά από αυτό που γίνεται τις τρεις τελευταίες εβδομάδες, μπορώ να καταλάβω την τρέλα του».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης