Τη μείωση του χρηματικού προστίμου που είχε επιβληθεί στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στο ντέρμπι με την ΑΕΚ αποφάσισε η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Αρχικά η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε τιμωρηθεί αρχικά με πρόστιμο 73.500 ευρώ το οποίο μειώθηκε τελικά στις 43.500.
Το μεγαλύτερο μέρος του προστίμου αφορά στο άναμμα πυρσών από τους οπαδούς του δικεφάλου του Βορρά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Aναλυτικά:

«Η Επιτροπή Εφέσεων, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, έλαβε την ακόλουθη απόφαση.

Δέχεται τυπικά και κατ’ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της υπ’ αριθμ. 150/2018 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League, με την οποία είχαν επιβληθεί στην εν λόγω ΠΑΕ ποινές για πειθαρχικώς αξιόλογα και ελεγχόμενα περιστατικά στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ ΑΕΚ που διεξήχθη στο γήπεδο της Τούμπας στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE στις 23/09/2018.

Εξαφανίζει εν μέρει την εκκαλουμένη απόφαση ως προς τη διάταξή της περί επιβολής χρηματικής ποινής, για την πρώτη πράξη την οποία τέλεσε η εκκαλούσα καθ΄υποτροπήν (1επ, 5, 14 παρ.1 περ.β’, 2, 3 και 4 περ.α’, 15 παρ.2 περ. γ’ του ΠΚ της ΕΠΟ), ύψους 60.000 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιβάλει σε βάρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την πρώτη πράξη την οποία τέλεσε η εκκαλούσα καθ΄υποτροπήν (1επ, 5, 14 παρ.1 περ.β’, 2, 3 και 4 περ.α’, 15 παρ.2 περ. γ’ του ΠΚ της ΕΠΟ) την χρηματική ποινή των τριάντα χιλιάδων (30.000) ευρώ.

Καθορίζει συνολική χρηματική ποινή για όλες τις πράξεις το ποσό των σαράντα τριών χιλιάδων πεντακοσίων (43.500) ευρώ», αναφέρει η σχετική απόφαση.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης