Με απογευματινή προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας -προκειμένου να προλάβουν να επιστρέψουν τόσο οι διεθνείς όσο κι ο Βλάνταν Ίβιτς από τη συνάντηση με τον Μίκαελ Σκίμπε- συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προετοιμασία στον τομέα της ταχύτητας και παιχνίδια κατοχής σε μικρό χώρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τους ποδοσφαιριστές που έλειπαν τις προηγούμενες μέρες λόγω υποχρεώσεων με τις εθνικές τους ομάδες, οι μόνοι που γυμνάστηκαν κανονικά ήταν Χάρης Χαρίσης, Δημήτρης Πέλκας.

Οι Ρόμπερτ Μακ, Έρικ Σάμπο, Αλέξανδρος Τζιόλης, Εργκούς Κάτσε έμειναν στο γυμναστήριο γι’ αποθεραπεία, ο Γιώργος Τζαβέλλας ακολούθησε ειδικό ατομικό πρόγραμμα με τρέξιμο στο γήπεδο, ενώ ο Γκάρι Ροντρίγκες επιστρέφει αύριο Πέμπτη το μεσημέρι.

Από εκεί και πέρα, οι Γκόικο Τσίμιροτ Δημήτρης Χατζηισαϊας ακολούθησαν μέρος της προπόνησης και συνέχισαν αποκατάσταση προκειμένου τη Δευτέρα (04.04) να επιστρέψουν σε φουλ ρυθμούς και οι Ζάιρο, Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, Γιάννης Μυστακίδης έκαναν ατομικό πρόγραμμα με τρέξιμο στο γήπεδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ήδη ο ΠΑΟΚ μπήκε στην αντίστροφη μέτρηση για το προτελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, στο οποίο το ζητούμενο είναι μόνο η νίκη και οι βαθμοί της.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης