Πρεμιέρα με την φανέλα του ΠΑΟΚ έκανε ο νεοαποκτηθείς Ρουμάνος διεθνής Αλίν Τόσκα. Ο αμυντικός ποδοσφαιριστής πήρε το βάπτισμα του πυρός εκμεταλλευόμενος την απουσία του τιμωρημένου Λέο Μάτος και με την αμοιβαία μετάθεση του Αντελίνο Βιϊρίνια στην δεξιά πτέρυγα, κάλυψε την αριστερή.

Η παρουσία του ήταν θετική, δεν γνώρισε ήττες και οι αντιδράσεις του κρίθηκαν ικανοποιητικές για ένα τόσο δύσκολο τεστ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον Αλίν Τόσκα αλλά και για τον Ρουμάνο τεχνικό Ραζβάν Λουτσέσκου ήρθαν στη Θεσσαλονίκη τηλεοπτικά συνεργεία από την χώρα της βαλκανικής και σε ένα από αυτά, το «Telekom Sport» μίλησε ο Ρουμάνος αμυντικός:

«Λυπάμαι που δεν καταφέραμε να πετύχουμε κάτι καλό σε αυτό το παιχνίδι, κυρίως για τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο. Ο κόσμος μας άξιζε ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Οι οπαδοί μας, δημιούργησαν μία απίστευτη ατμόσφαιρα και μας έδωσαν ώθηση. Πλέον μπορώ να πω ότι έχω προσαρμοστεί εδώ, όλοι με βοηθούν πολύ, ο προπονητής, ο Βαρέλα, όλοι… Αισθάνομαι πολύ καλά στον ΠΑΟΚ».

Παράλληλα και ο Φερνάντο Βαρέλα αποθέωσε τον συμπαίκτη του μιλώντας στους Ρουμάνους, με τον οποίο έχει υπάρξει ξανά συμπαίκτης στο παρελθόν, στην Στεάουα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Αλίν έπαιξε καλά, είναι ένας πολύ καλός παίκτης και θα βοηθήσει σε πολλά παιχνίδια, με την εμπειρία του. Νομίζω ότι είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες που έχουμε στην ομάδα. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ξέραμε από πριν την αξία της Τσέλσι. Μιλάμε για παίκτες τοπ επιπέδου και είναι καλό που δεχθήκαμε ένα μόνο γκολ. Δεν λέω ότι το 1-0 είναι καλό για εμάς, αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε δεχθεί κι άλλα γκολ, οπότε το κρατάμε αυτό…».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης