Με το βλέμμα στραμμένο στον Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο Ραζβάν Λουτσέσκου ολοκληρώνει το Σάββατο (9/12) την προετοιμασία του για το ντέρμπι της Κυριακής (10/12, 19:30, Novasports 1) με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα.

Ο Πορτογάλος άσος του ΠΑΟΚ ακολούθησε σήμερα ειδικό ατομικό πρόγραμμα, το οποίο περιελάμβανε τεστ ταχύτητας προκειμένου να διαπιστωθεί η συμπεριφορά του στο σημείο του τραυματισμού, με την επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ να αναφέρει πως η ανταπόκρισή του ήταν ικανοποιητική, ενώ η οριστική απόφαση για το αν θα είναι διαθέσιμος ή όχι θα παρθεί το Σάββατο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο Σέρβος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και κάποια κομμάτια προπόνησης που αφορούσαν την τακτική, ενώ το πρόγραμμα της ομάδας γενικότερα αφορούσε στην προσέγγιση του αγώνα τόσο στον αμυντικό όσο και στο δημιουργικό τομέα. Από εκεί και πέρα, οι Κάτσε και Πούγγουρας συνέχισαν πρόγραμμα αποθεραπείας με ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

Με βάση τις σκέψεις που φανέρωσε στη διάρκεια της προπόνησης ο Λουτσέσκου, οι Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Τσίμιροτ, Πέλκας, Λημνιός, Μακ και Κουλούρης θα πρέπει να θεωρούνται σίγουροι για το αρχικό σχήμα, ενώ το ενδιαφέρον εστιάζεται στο αν ο τεχνικός του ΠΑΟΚ θα επαναφέρει στην ενδεκάδα τον Μαουρίσιο ή θα εμπιστευτεί ξανά τον Κάνιας δίπλα στον Τσίμιροτ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης