Εντονη δυσφορία εκφράζεται από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για την ιδιαιτέρως καθυστερημένη απόφαση της αναβολής της σημερινής σύσκεψης υπό τον υφυπουργό κ. Κοντονή, στην Αθήνα, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, με πρωτοβουλία του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Μαρινάκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι χαρακτηριστικό πως όταν ο μεγαλομέτοχος της βορειοελλαδικής ΠΑΕ έφτασε στην Αθήνα το μεσημέρι, έχοντας ήδη αναβληθεί η σύσκεψη και το γνώριζαν όλοι πλην του ιδίου που έφθανε αεροπορικώς από το Ροστόφ για την συγκεκριμένη σύσκεψη τροποποιώντας τα επαγγελματικά και επιχειρηματικά του ραντεβού.

Κλίμα εκνευρισμού κυριαρχεί και στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που θα μετείχαν στην σύσκεψη συνοδεύοντας τον Ιβάν Σαββίδη στη συνάντηση και που πήγαν στην Αθήνα νωρίς σήμερα το πρωί.

Ετσι ο κ. Σαββίδης περιορίστηκε επί αθηναϊκού εδάφους σε σύσκεψη με την παρουσία των συνεργατών του κ. Μαρίας Γκοντζάρεβα, Μάκη Γκαγκάτση, και Κώστα Φωτιάδη προκειμένου να δρομολογήσουν την αντίδραση και τις επόμενες κινήσεις της πλευράς του Δικεφάλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης