Σε μια εβδομάδα θα είναι πλήρως έτοιμος ο Γιώργος Τζαβέλλας, που βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του μετά τον τραυματισμό του στις 7 Οκτωβρίου με μερική ρήξη συνδέσμων στο παιχνίδι της Εθνικής με την Κύπρο στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”.

Ηδη ο διεθνής αμυντικός ξεκίνησε προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα και χθες ήταν στον πάγκο της στο Φαληρικό στάδιο έστω και τυπικά, μια και δεν είχε περιθώριο συμμετοχής στο παιχνίδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ποδοσφαιριστής του οποίου η απουσία στο χθεσινό ντέρμπι ήταν αισθητή, δεν θα είναι φυσικά διαθέσιμος και για το προσεχές παιχνίδι Κυπέλλου με τη Λάρισα, αλλά υπάρχει προοπτική συμπερίληψης του στην αποστολή για το ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής με την ΑΕΚ στην Τούμπα.

Από τον αγώνα με την ΑΕΛ για το Kύπελλο Ελλάδος μεθαύριο Τετάρτη στο γήπεδο Τούμπας, αίρεται η παραπέρα ποινή της κλειστής για τους θεατές Θύρας 4 και πλέον σ’ αυτήν θα μπορούν να παρίστανται κανονικά οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, μετά από ανάλογη απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού η οποία στηρίχτηκε στην θετική εικόνα και συμπεριφορά των οπαδών του ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης